Τελευταία Νέα:

Φώτο - Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των εργασιών στη Γέφυρα ΣερβίωνΟλοκληρώθηκε η πρώτη φάση εργασιών αποκατάστασης των σοβαρών ζημιών της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων.
Σε σημερινή του δήλωση, ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης αναφέρει μεταξύ άλλων πως “προχωράμε στη δεύτερη και πιο δύσκολη φάση των επισκευών ενώ ταυτόχρονα ξεκινά η επιθεώρηση όλων των τενόντων της Γέφυρας στο κρίσιμο τμήμα της προβολοδόμησης“.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες επισκευής της πρώτης φάσης αποκατάστασης των σοβαρών ζημιών της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων.

Ενισχύθηκε τοπικά το σημείο με τη μεγάλη ρωγμή του 6ου προβόλου με οπλισμό και ενέματα με χρήση ειδικών υλικών και για την προστασία των τενόντων.

Προχωράμε στη δεύτερη και πιο δύσκολη φάση των επισκευών ενώ ταυτόχρονα ξεκινά η επιθεώρηση όλων των τενόντων της Γέφυρας στο κρίσιμο τμήμα της προβολοδόμησης.

Σύμφωνα με τους τεχνικούς συμβούλους και την αρμόδια διεύθυνση, είμαστε εντός του χρονικού προγραμματισμού των δύο μηνών για την ολοκλήρωση της επισκευής, με τον όρο ότι δεν θα εντοπιστεί άλλη σημαντική ζημιά που θα χρειαστεί περεταίρω χρόνο για την επισκευή».

Δείτε φωτογραφίες:


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.