Τελευταία Νέα:

Ριπές αέρα παρέσυραν στέγαστρο και καταπλάκωσε ηλικιωμένη στο Αιγίνιο


Ο δυνατός αέρας παρέσυρε ένα στέγαστρο και καταπλάκωσε μία ηλικιωμένη στο Αιγίνιο.Μία άνευ προηγουμένου τραγωδία σημειώθηκε στο Αιγίνιο Πιερίας την Τρίτη, όταν μία ηλικιωμένη καταπλακώθηκε από ένα στέγαστρο στην αυλή του σπιτιού της, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωής τη.

Όλα άρχισαν όταν η ηλικιωμένη είχε βγει στην αυλή του σπιτιού και όταν βρέθηκε κάτω από το στέγαστρο, εκείνο κατέρρευσε και έπεσε πάνω της. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να την καταπλακώσει, με συνέπεια η γυναίκα να τραυματιστεί θανάσιμα. μΟι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το στέγαστρο πιθανώς να κατέρρευσε λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή.

Προβλήματα έχουν προκαλέσει οι ισχυροί άνεμοι

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε την ηλικιωμένη στο Κέντρο Υγείας Αιγινίου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν έριξαν έναν μεγάλο τοίχο πάνω σε τουλάχιστον δέκα αυτοκίνητα, προκαλώντας υλικές ζημιές














-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.