Τελευταία Νέα:

Τζέιμς Καφετζής: «Ο Βασάλος αν δεν είχε κοιλιακούς, δεν θα ήταν τόσο αστείος»


O Τζέιμς Καφετζής έκανε δηλώσεις και σχολίασε τα πρόσφατα γεγονότα στο Survivor All Star.
Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αρχικά, αναφέρθηκε στην απόφαση της παραγωγής να μην ενημερώσει τους παίκτες για το δυστύχημα στα Τέμπη.

«Ρώτησα πρόσφατα έναν παίκτη που αποχώρησε από το παιχνίδι και μου είπε ότι δεν τους είπαν τίποτα, το οποίο είναι πάρα πολύ λυπηρό. Μπορεί να γνώριζαν κάποιον που ήταν εκεί. Ο Ατζούν δεν τους είπε για την τραγωδία για να μη χαλάσει το παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους παίκτες που βρίσκονται μέσα, αλλά και στον λόγο που αποχώρησε ο Στάθης Σχίζα. «Δεν ξέρω τι του είπε του Στάθη η Ελευθερία αλλά ό,τι και να του είπε ήταν πολύ μεγάλη κατινιά. Γενικά, αυτά τα 5.000 ευρώ την εβδομάδα έρχονται με ένα κόστος. Γίνεται ένας χαμός, πολύ ξεκατίνιασμα», δήλωσε.

«Η Ασημίνα και η Κατερίνα τιμωρήθηκαν, επειδή βρέθηκαν με κινητό. Δεν είναι ακριβώς το ίδιο, όταν μπαίνουν παίκτες μετά και λένε πληροφορίες που μπορεί να ισχύουν ή και όχι; Αν του είπε του Στάθη κάτι κακό που δεν περίμενε να ακούσει, πώς θα πάρει απαντήσεις; Πρέπει να φύγει», τονίζει ο Τζέιμς Καφετζής.


Θυμήθηκε μάλιστα, κάτι που του είχε πει η τραγουδίστρια, όταν συμμετείχαν μαζί στο Survivor. «Θυμάμαι από την Ελευθερία, όταν ήμασταν μαζί μέσα, μου έλεγε "ρε συ, εγώ δεν θέλω να μιλάω πολύ, γιατί είμαι διάσημη τραγουδίστρια έξω και δεν θέλω να εκτεθώ"», λέει χαρακτηριστικά.

Τέλος, μίλησε για τον Νίκο Μπάρτζη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο: «Ο Νίκος Μπάρτζης δεν λέει ποτέ ψέματα. Φέτος είναι ο πρωταγωνιστής του All Star, δεν μπορεί κανείς να το διαψεύσει. Ο Βασάλος αν δεν είχε κοιλιακούς, δεν θα ήταν τόσο αστείος».













-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.