Τελευταία Νέα:

Ιορδάνης Τζαμτζής: «Ξεκίνησε η διαδικασία επιλογής αναδόχου κατασκευαστή για την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας».


Ζήτημα υψηλής προτεραιότητας είναι για τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Ιορδάνη Τζαμτζή, η κατασκευή της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας καθώς, πέρα από την βελτίωση των συνθηκών οδικής ασφάλειας, ο νέος σύγχρονος δρόμος θα δώσει σημαντική ώθηση στην οικονομική ανάπτυξη της Π.Ε. Πέλλας. 

Ο κ. Τζαμτζής παρακολουθώντας στενά την εξέλιξη των διαδικασιών, επισκέφθηκε τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και επικεφαλής της διϋπουργικής επιτροπής για τις Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, Νίκο Παπαθανάση, από τον οποίο πληροφορήθηκε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η πρώτη φάση του έργου, δηλ. η προεπιλογή και αξιολόγηση των κατασκευαστικών εταιριών.  Οι τέσσερις εταιρίες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αναδοχή του έργου και εξετάζονται από την αρμόδια επιτροπή, είναι η ΑΒΑΞ Α.Ε., η Εταιρία ΑΚΤΩΡ, ο Όμιλος ΓΕΚ – ΤΕΡΝΑ και  ο Όμιλος intrakat.  

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία της αξιολόγησης, θα ακολουθήσει το στάδιο της κατάθεσης οικονομικών προσφορών και της επιλογής Αναδόχου Εταιρίας. 

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.