Τελευταία Νέα:

Ξυλοκόπησαν τον Γιάνη Βαρουφάκη στα Εξάρχεια - Μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό»


Ο Γενικός Γραμματέας του ΜΕΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, περικυκλώθηκε από περίπου 20 -30 άτομα και ένας εξ αυτών τον χτύπησε στο πρόσωπο, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης με τη συντονιστική του Diem25 σε εστιατόριο στα Εξάρχεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάνης Βαρουφάκης έπεσε στο έδαφος αιμόφυρτος και ένα άτομο τον κλώτσησε και τον γρονθοκόπησε.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Βαλτετσίου στα Εξάρχεια.

Μάλιστα, ο Γιάνης Βαρουφάκης μεταφέρθηκε στον νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με εκδορές ενώ φέρει και κάταγμα στη ρινική χώρα και θα του τοποθετηθεί νάρθηκας. Προληπτικά θα υποβληθεί και σε αξονική τομογραφία.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ οι οποίοι και αναζητούν τους δράστες. Παράλληλα, κλιμάκιο της Κρατικής Ασφάλειας μεταβαίνει στο νοσοκομείο ώστε να πάρουν κατάθεση από τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Πρόκειται για μία προβοκατόρικη επίθεση 4 ατόμων. Μπήκαν μέσα στο εστιατόριο την ώρα που ο Γιάνης Βαρουφάκης βρισκόταν με την συντονιστική του Diem25.

Από την πρώτη στιγμή βιντεοσκοπούσαν την επίθεση, πρόκειται για άτομα σχεδόν επαγγελματίες και ήταν μαυροφορεμένοι. Ο Βαρουφάκης βρίσκεται στον Ευαγγελισμό».











-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.