Τελευταία Νέα:

Γιατρός αποκαλύπτει ότι ασθενής που θεωρούταν κλινικά νεκρός, ξύπνησε και είπε ότι μίλησε με το διάβολο


Μια απίστευτη εμπειρία έζησε ένας γιατρός και μετά από χρόνια αποφάσισε να τη μοιραστεί στο TikTok
Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν μια εμπειρία κοντά στο θάνατο και πιστεύουν ότι είδαν κάποιο είδος μεταθανάτιας ζωής ή ακόμα και τον ίδιο τον παράδεισο.

Όταν κάποιος πλησιάζει στο να αποχωριστεί το θνητό του σώμα αλλά δεν είναι ακριβώς νεκρός, συχνά έχει ζωντανές περιγραφές για το τι μπορεί να μας περιμένει στην άλλη πλευρά.

Παρόλο που οι επιστήμονες μας έχουν πει ότι δεν υπάρχει πραγματικά καμία πιθανότητα για μια ζωή μετά θάνατον, όταν τελικά φύγουμε, ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν βιώσει κάτι είναι μάλλον μεγάλος.

Κάποιοι άνθρωποι λένε ότι την ώρα που η ζωή τους κινδύνευε περισσότερο από ποτέ άκουσαν φωνές που τους έλεγαν ότι δεν είναι η ώρα τους ενώ άλλοι έχουν γράψει και τις εμπειρίες τους για να σιγουρευτούν ότι τίποτα από αυτά δεν τους ξεφεύγει.

Ωστόσο, ένας άνδρας που κηρύχθηκε νεκρός από τον γιατρό του μετά από μαχαιριά λέει ότι αντί να δει ένα λαμπρό φως και κάποια καλοπροαίρετη αίσθηση ότι γύρισε σπίτι του, αντί να δει την ίδια την κόλαση και να συναντήσει τον διάβολο.

Ένας γιατρός ανέβηκε στο TikTok για να εξηγήσει ότι είχε συναντήσει έναν νεαρό άνδρα στις αρχές της δεκαετίας του 20 που είχε μαχαιρωθεί στην καρδιά αφού είχε εμπλακεί σε μια συμφωνία ναρκωτικών που πήγε στραβά.

Μη θέλοντας να αφήσει τον άνδρα να πεθάνει, το ιατρικό προσωπικό πήγε το θύμα στο χειρουργείο, τον κράτησε από το να χάσει πολύ αίμα και περιποιήθηκε το τραύμα στην καρδιά του.

Ο γιατρός θυμάται ότι ο άνδρας ξύπνησε τέσσερις ώρες αργότερα και έκλαιγε, υποστηρίζοντας ότι «κατέβηκε κατευθείαν στην κόλαση και κοίταξε κατευθείαν στα μάτια του διαβόλου».

Ο άνδρας είπε ότι μπορούσε να δει τους γιατρούς να εργάζονται για να σώσουν τη ζωή του και αφού δεν είχε προσευχηθεί ποτέ πριν, έκανε μια προσπάθεια, οπότε ένας άγγελος τον τράβηξε πίσω από την κόλαση.
Θυμούμενος πόσο ξεκάθαρος ήταν ο άνδρας, ο γιατρός είπε: «Ήταν η πιο καταπληκτική εμπειρία γιατί ήταν νόμιμος, εννοώ ότι κανείς δεν επινοεί μια τέτοια εμπειρία. Το τελευταίο που άκουσα, άλλαξε εντελώς τη ζωή του, έδωσε τη ζωή του στο θεό και ακόμα και σήμερα... το βλέμμα στα μάτια του όταν ξύπνησε, ο τρόμος, είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι όντως συνάντησε το διάβολο».

Για όσους πιστεύουν ότι θα ήθελαν να δουν την κόλαση στην πραγματική ζωή, υπάρχει ένας λάκκος στο Τουρκμενιστάν που ονομάζεται «Πύλες της Κόλασης» και καίγεται εδώ και πάνω από 50 χρόνια.








-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.