Τελευταία Νέα:

Αλμωπός Αριδαίας - Παναθηναϊκός Β' 0-0

Αλμωπός και Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0 στην Αριδαία ενώ ισόπαλος έληξε και ο αγώνας του Θεσπρωτού του Ρότσα με τον Μακεδονικό στην Ηγουμενίτσα με 1-1 για την 18η αγωνιστική του βορείου ομίλου της Superleague 2.
Η ισοπαλία ήταν το κυρίαρχο αποτέλεσμα στα σημερινά παιχνίδια για τον βόρειο όμιλο της Superleague 2, αφού στην Αριδαία, Αλμωπός και Παναθηναϊκός Β' έμειναν στο 0-0 ενώ στην Ηγουμενίτσα, ο Θεσπρωτός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Μακεδονικό σε αγώνες για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός Β' έφερε νέα ισοπαλία, αυτή τη φορά στην έδρα του Αλμωπού με 0-0, ο οποίος, παρ' ότι δεν κέρδισε, πήρε ένα σημαντικό βαθμό , πηγαίνοντας στους πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Οι «πράσινοι» ανέβηκαν στην 6η θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς ενώ ο Αλμωπός στην 9η με 21.

Συνθέσεις:

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Ντόκιτς, Παρασκευάς, Σουλιώτης, Τσιμπούκας, Μανωλάκης, Κέρθι, Έππας, Ασλαμπάλογλου, Παπαδόπουλος, Πατρίνος, Πέττας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β': Μαργκόνο, Σιδέρας, Μαρτίνης, Έμπο, Φουρτάδο, Κυριόπουλος, Κρυπαράκος, Προδρομίτης, Ταβάρες, Μπιλάλ (46' Αγκοστίνιο), Καραμπάς (60' Βουτσάς).







-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.