Τελευταία Νέα:

Σοκάρει τη Χαλκιδική η καταγγελία ενός 16χρονου μαθητή - Έζησε τον απόλυτο τρόμο δεμένος σε δέντρο


Στα χέρια των αστυνομικών στη Χαλκιδική, οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για την φρίκη που έζησε ένα 16χρονο παιδί. Σάλος στην περιοχή από τα όσα περιγράφονται…
Ανάστατη η Χαλκιδική από την καταγγελία που έκανε ο 16χρονος μαθητής μαζί με τον πατέρα του. Το παιδί υποστηρίζει ότι βασανίστηκε από δύο άτομα, ηλικίας 17 και 18 ετών, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να τον δέσουν σε δέντρο, να τον απειλούν και να τον βρίζουν. Οι φερόμενοι ως δράστες υποστήριζαν ότι ο ανήλικος τους χρωστούσε χρήματα και ήθελαν με αυτό τον τρόπο να τον αναγκάσουν να τα βρει. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους εντοπίσουν με την έρευνα να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Χειροπέδες σε έναν 17χρονο και έναν 18χρονο πέρασαν οι αρχές το απόγευμα της Δευτέρας 24 Απριλίου του 2023, σε περιοχή του δήμου Αριστοτέλη, στη Χαλκιδική, μετά από μήνυση που υπέβαλε 16χρονος το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 18χρονος πήρε με τη μηχανή του τον 16χρονο και τον μετέφερε σε μία ερημική δασική περιοχή.

Λίγο αργότερα, αφού ο ίδιος έφυγε, επέστρεψε με τον 17χρονο οι οποίοι ξεκίνησαν να εξυβρίζουν και να απειλούν τον ανήλικο. Μάλιστα, όπως καταγγέλλει ο ίδιος, τον έδεσαν και σε ένα δέντρο και τον απειλούσαν να τους επιστρέψει χρηματικό ποσό που όπως υποστήριζαν του χρωστούσε.

Ο 16χρονος ενημέρωσε τον πατέρα του και στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση. Οι νεαροί συνελήφθησαν από αστυνομικούς του ΑΤ Αρναίας και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για εξύβριση, απειλή, σωματική βλάβη και παράνομη βία.

Πηγή: voria.gr













-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.