Τελευταία Νέα:

Φωτορεπορτάζ - Αλμωπός Αριδαίας - Βέροια 2-0


 Την Βέροια υποδέχτηκε η ομάδα μας για την 20η αγωνιστική της Bettson Super League 2. 

Οι ποδοσφαιριστές του Αλμωπού από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης επέβαλαν τον ρυθμό τους και κατάφεραν να προηγηθούν στο 9ο λεπτό με γκολ του Δημήτρη Τσιπούρα, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να δικαιώνει τον προπονητή του για την επιλογή του στο αρχικό σχήμα.

Ο Αλμωπός συνέχισε να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης καθ’ όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και είχε εκ νέου καλές στιγμές με τους Γιώργο Μανωλάκη και Παύλο Έππα με το 1-0 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Αλμωπού συνέχισαν με το ίδιο πάθος ενώ η ομάδα μας θα μπορούσε να είχε κλειδώσει νωρίτερα τη νίκη με τους Ραφαήλ Πέττα και Θέμη Πατρινό να έχουν καλές στιγμές μπροστά στην εστία της Βέροιας. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Λιόνελ Ρίβας κλείδωσε την νίκη της ομάδας μας, κάνοντας το 2-0 με πολύ όμορφο τελείωμα εντός της περιοχής.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας πανηγύρισαν τη νίκη με τον κόσμο που ήταν ο 12ος παίκτης, όπως σε κάθε αγώνα στο Δημοτικό στάδιο Αριδαίας. Η ΠΑΕ Αλμωπός ευχαριστεί θερμά τον κόσμο για την στήριξη.

Επόμενος αντίπαλος για τον Αλμωπό η ΑΕΛ στη Λάρισα την ερχόμενη Κυριακή.

Διαιτητές: Σιντόρης (Θεσπρωτίας) Βοηθοί: Πάτρας (Μακεδονίας), Μηνούδης (Πιερίας)4ος:Φουστάνας (Μακεδονίας)

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Παρασκευάς, Σουλιώτης, Τσιμπούκας, Μανωλάκης, Κέρθι, Έππας, Ασλαμπάλογλου, Πέλκας (81′ Ρίβας), Τσιπούρας (65′ Πατρινός), Πέττας (89′ Παπαδόπουλος).

Βέροια (Μπαξεβάνος): Βενετικίδης, Ντουμάνης, Μπλέτσας (46′ Μασούρας), Μπουκουβάλας, Μανωλιούδης, Μπελεβώνης (62′ Ελευθεριάδης), Καψάλης, Μπουόλι, Γιουκούδης, Ιωάννου (62′ Μπαϊντού), Κολλαράς.




















































-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.