Τελευταία Νέα:

Φώτο: ΑΕΛ - Αλμωπός Αριδαίας 2-0




Η ομάδα μας ηττήθηκε με 2-0 στην Λάρισα καθώς στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε πίσω στο σκορ έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πεντρόζο ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο Κώστας Παπαγεωργίου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Τυριακίδη ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση με τους Θέμη Πατρινό και Δημήτρη Πόποβιτς να είναι ιδιαίτερα δραστήριοι και να απειλούν την άμυνα της ΑΕΛ.

Ωστόσο η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ έπειτα από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και η ομάδα της Θεσσαλίας πήρε τον έλεγχο του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λιονέλ Ρίβας θα μπορούσε να είχε φέρει την αναμέτρηση στα ίσια όταν είχε σπουδαία ευκαιρία.

Λίγο αργότερα ο Γιώργος Τυριακίδης προχώρησε σε αλλαγές δίνοντας φρεσκάδα στην ομάδα του ωστόσο η ΑΕΛ κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της με τον Παπαγεωργίου στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

ΑΕΛ: (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, (74’ Κοσσονού), Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Πλέγας, Νίνο, (61’ Παπαγεωργίου Κ.), Ανδράδα, (74’ Θωμαΐδης), Όγκμποε, (85’ Τσιριγώτης), Πεντρόσο, Νικολιάς, (74’ Μαυριάς).
 
Αλμωπός Αριδαίας: (Γιώργος Τυριακίδης): Ντόκιτς, Mακριδάκης (59′ Μανωλάκης), Παρασκευάς, Τσιμπούκας, Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου, Πέττας, Πέλκας, (83’ Καρυπίδης), Πόποβιτς, (59’ Παπαδόπουλος), Ρίβας, (69’ Σουρνάκης), Πατρινός, (83’ Ταχματζίδης).

Διαιτητής: Αλιάγας (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Μανούρας (Δυτ. Αττικής), Βογιατζής (Καρδίτσας)
4ος: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής) 

Επόμενος αντίπαλος ο Απόλλων Πόντου στο Δημοτικό Στάδιο της Αριδαίας το ερχόμενο Σάββατο. 






















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.