Τελευταία Νέα:

Τζόκερ - Που παίχτηκε το μοναδικό δελτίο για τα 3.5 εκ. ευρώ


Εκατομμυριούχος στο τζόκερ με το τυχερό δελτίο να έχει κατατεθεί σε πρακτορείο στα Τέμπη. Δείτε πώς συνέτριψε το νόμο των πιθανοτήτων…
Κόντρα στο νόμο των πιθανοτήτων κατάφερε και κέρδισε στο τζόκερ, χρήματα που εξασφαλίζουν ακόμα και τις επόμενες γενιές. Με μια απλή συμμετοχή, το δελτίο που συμπλήρωσε σε πρακτορείο στα Τέμπη, ήταν το μοναδικό που κέρδισε στην πρώτη κατηγορία, με αποτέλεσμα ο νικητής ή η νικήτρια να περιμένει σύντομα να δει σε τραπεζικό λογαριασμό εκατομμύρια. Συγκεκριμένα 3.410.551,14 ευρώ μείον τους φόρους που είναι το 20% επί των κερδών. Η είδηση μονοπωλεί τις συζητήσεις στην περιοχή, με την ταυτότητα του νικητή να μην έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Το χρυσό δελτίο, που κάνει πλουσιότερο κατά 3.410.551,14 ευρώ έναν συμπατριώτη μας, παίχθηκε στο πρακτορείο του Ιωάννη Χατζηλαδά, στο Συκούριο του Δήμου Τεμπών. Επίσης, στην δεύτερη κατηγορία (5άρια) του τζόκερ βρέθηκε μία επιτυχία, η οποία κερδίζει το ποσό των 89.290,89 ευρώ.

Μιλώντας στο onlarissa.gr ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου κ. Γιάννης Χατζηλαδάς τόνισε πως ο τυχερός ή η τυχερή δεν έχει εμφανιστεί ακόμη. Στο χωριό βέβαια είναι το πρώτο θέμα συζήτησης αφού όλοι… ψάχνονται για το ποιος είναι ο συγχωριανός που πλέον είναι εκατομμυριούχος!

Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Τρίτης 25/4/2023 είναι 600.000 ευρώ τουλάχιστον.

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα στην κλήρωση του τζόκερ την Κυριακή 23 Απριλίου είναι οι: 20, 6, 39, 35, 40 και Τζόκερ το 6.




Στο «κυνήγι» για το τζόκερ μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tzoker.gr ή να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές.

Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.
ΤΖΟΚΕΡ, τώρα και online

Τώρα μπορείς να παίζεις ΤΖΟΚΕΡ online με γρήγορη εγγραφή στο πρακτορείο! Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται.















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.