Τελευταία Νέα:

Τέμπη: Φώτο- Επιτάφιος με 57 αγγελάκια για τα θύματα της τραγωδίαςΟ Επιτάφιος στολίστηκε με σχολαστικότητα εις μνήμην της τραγωδίας των Τεμπών.
Ο Επιτάφιος στην Παναγία Φανερωμένη Χιλιομοδίου στολίστηκε με λευκά λουλούδια και 57 αγγελάκια για τα θύματα της εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη. 1,5 μήνα μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα που συντάραξε τη χώρα, κανείς στην περιοχή δεν ξεχνάει τα θύματα της συμφοράς. Τους ανθρώπους που έφυγαν τόσα άδικα, πρόωρα και αναπάντεχα από τη ζωή εκείνο το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου του 2023.

Στην Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Χιλιομοδίου ο φετινός επιτάφιος είναι αφιερωμένος στα 57 θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Οι εθελόντριες στόλισαν τον επιτάφιο με περισσή αγάπη γράφοντας «Τέμπη 28/2/2023».

Τον στόλισαν με λευκά λουλούδια και τον διακόσμησαν με 57 μικρά λευκά αγγελάκια με τα ονόματα των θυμάτων και έναν μεγάλο άγγελο για τους αγνοούμενους της τραγωδίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Δείτε τις εικόνες του argolikeseidhseis.gr
aggelakia
 
ezgif_com-webp-to-jpg__2_
 


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.