Τελευταία Νέα:

Γιατί αυτός ο Δήμαρχος... λαδώνει με 80 ευρώ τους οδηγούς;



Τα πάντα κάνουν οι Δήμαρχοι για να μειώσουν, τόσο τα καθημερινά μποτιλιαρίσματα, όσο και την ατμοσφαιρική ρύπανση. Πλέον πέφτει και… λάδωμα!

Ένα νέο μέτρο έχει εισαχθεί με σκοπό να μειωθεί η κυκλοφοριακή συμφόρηση και να περιοριστεί η ατμοσφαιρική ρύπανση, ενώ παρέχει επίσης ένα… bonus 80 ευρώ στους οδηγούς που το ακολουθούν.

Οι κάτοικοι και οδηγοί της πόλης Λιλ έχουν τώρα τη δυνατότητα να αφήνουν τα αυτοκίνητά τους στο γκαράζ, μέσω του συστήματος «EcoBonus», και να κερδίζουν χρήματα.

Ο δήμος της Λιλ θα πληρώνει 2 ευρώ για κάθε διαδρομή που δεν θα πραγματοποιηθεί κατά τις ώρες αιχμής. Αυτό το νέο μέτρο θα έχει ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2024.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο δήμος της Λιλ ξεκίνησε αυτό το νέο πρόγραμμα κατά της κυκλοφοριακής συμφόρησης, το οποίο μέχρι σήμερα αποδίδει τα μέγιστα…

Τελικά όλα γίνονται με το φαινομενικά σωστό κίνητρο, σε αντίθεση με τα αντικίνητρα που δημιουργούν αναστάτωση, διαδηλώσεις, απεργίες.
Σημειώστε πως το παρακολουθούν και άλλοι Δήμοι της Ευρώπης και ανάλογα με τα αποτελέσματα θα πράξουν…










-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.