Τελευταία Νέα:

«Κόντρα» Μητσοτάκη - Τσίπρα στον δρόμο για τις εκλογές με... παραμύθια και πρίγκηπες



Τα... παραμύθια επιστράτευσαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας στο πεδίο της προεκλογικής τους κόντρας εκμεταλλευόμενοι πλέον κάθε ευκαιρία και αφορμή που τους δίνει ο πολιτικός τους αντίπαλος. 
Ο πρωθυπουργός το πρωί του Σαββάτου έκανε αναφορά στην επικείμενη ομιλία που θα είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και εκείνος με τη σειρά του σήκωσε το γάντι για να πει «ένα παραμύθι για τον πρίγκηπα που νόμιζε ότι έγινε βασιλιάς».

«Ξέρετε, το βρήκα πολύ ενδιαφέρον, ο κ. Τσίπρας σε λίγο θα πάει να μιλήσει σε ένα στέκι στη Νέα Σμύρνη που λέγεται "Παραμύθι με Καφέ". Είναι πρόοδος, είναι μεγάλη πρόοδος γιατί μέχρι στιγμής μάς σέρβιρε παραμύθια ξεροσφύρι» σχολίασε ο κ. Μητσοτάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ΣΚΑΪ λέγοντας ακόμη πως: «Λοιπόν, ίσως θα αισθάνεται σαν στο σπίτι του.

 Είναι λίγο ειρωνικό το γεγονός ότι επέλεξαν ένα τέτοιο μαγαζί, αλλά ένα είναι βέβαιον: ότι νέα παραμύθια ο ελληνικός λαός από τον κ. Τσίπρα δεν πρόκειται να ξαναπιστέψει. Επειδή τον είδε, τον δοκίμασε. Γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν έχει καμία δυνατότητα να υλοποιήσει αυτά τα οποία λέει».

Η απάντηση από την πλευρά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε λίγες ώρες αρgότερα, όταν από τη Νέα Σμύρνη όπου βρισκόταν είπε ένα... παραμύθι. «Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια μικρή χώρα που την έλεγαν Ελλάδα. Είχε από καιρό ξεμπερδέψει με τη βασιλεία. Αλλά δεν είχε ξεμπερδέψει με τις συνήθειες της βασιλείας. Δύο, άντε τρεις οικογένειες κυβερνούσαν για πάρα πολλά χρόνια. 

Ο πατέρας πρωθυπουργός άφηνε στο πόδι του συνήθως τον γιο του για να γίνει πρωθυπουργός. Κι αν δεν είχε γιο άφηνε τον ανιψιό. Εδώ και 4 χρόνια κυβερνά ένας πρίγκηπας, ο οποίος όταν έγινε πρωθυπουργός, νόμιζε πως έγινε βασιλιάς. Και σε αυτή τη χώρα νόμιζε πως όλα πάνε τέλεια, ο κόσμος είναι ευτυχισμένος. Υπάρχει ασφάλεια, ευημερία, δικαιοσύνη. Οι μισθωτοί δεν έχουν την να τον κάνουν τον μσιθό. 

Αν πας στο σούπερ μάρκετ βλεπεις χαρούμενα πρόσωπα. Δημοκρατία; Ελευθερία του λόγου; Είμαστε πρώτοι σε όλη την Ευρώπη. Αφού να φανταστείτε κάθε φορά που πηγαίνει σε μία τηλεοπτική εκπομπή του ασκείται τόσο έντονη κριτική που την τελευταία φορά τον ρωτήσαν αν του αρέσουν τα ντολμαδάκια. Αυτό το παραμύθι όμως τελειώνει στις 21 του Μάη» είπε ο κ. Τσίπρας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε σχετική αναφορά και κατά την παρουσία του στο Κουκάκι. Εκεί μιλώντας στον κόσμο σημείωσε μεταξύ άλλων πως: «Και βέβαια, για τους αντιπάλους μας δεν θέλω να πω πολλά. Νομίζω ότι μιλούν από μόνα τους και τα έργα τους και τα λόγια τους. 

Αλλά δεν μπορώ να μην επισημάνω -το είπα σήμερα το πρωί και στην τηλεόραση- ότι σήμερα, τώρα που μιλάμε, εδώ κανένα χιλιόμετρο πιο κάτω, είναι ο κ. Τσίπρας στη Νέα Σμύρνη σε ένα στέκι το οποίο έχει όνομα «Καφέ με Παραμύθι». 

Σαν στο σπίτι του θα αισθάνεται. Λοιπόν, επειδή από παραμύθια χορτάσαμε και οι πολίτες ξέρουν να ξεχωρίζουν τους παραμυθάδες από αυτούς οι οποίοι μιλούν τη γλώσσα της αλήθειας, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι την 21η Μαΐου θα επιλέξουν σωστά. Θα επιλέξουν τη Νέα Δημοκρατία ως την υπεύθυνη δύναμη σταθερότητας και προκοπής του τόπου».






-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.