Τελευταία Νέα:

Φωτορεπορτάζ: Αλμωπός Αριδαίας Παναθηναϊκός Β


Τον Παναθηναϊκό Β υποδέχτηκε ο Αλμωπός στο Δημοτικό στάδιο της Αριδαίας για την  18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Bettson Super League 2, σε μια αναμέτρηση όπου οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 0-0.

Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και απείλησε απο τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με δυνατό σουτ του Παύλου Έππα, το οποίο έφυγε ελάχιστα άουτ.

Οι ποδοσφαιριστές του Αλμωπού συνέχισαν την πίεση και έχασαν καλές ευκαιρίες με τους Γιώργο Μανωλάκη, Ραφαήλ Πέττα αλλά και τον Βαγγέλη Κέρθι.

Μάλιστα λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Αλμωπός έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες και θα μπορούσε  να ανοίξει το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλμωπός συνέχισε την πίεση και είχε δοκάρι στα πρώτα λεπτά με τον Βασίλη Παπαδόπουλο ενώ η ομάδα συνέχισε να ψάχνει το γκολ.

Στα μέσα του δεύτερου  ημιχρόνου ο Γιώργος Τυριακίδης φρέσκαρε την ομάδα του και πέρασε τους Μακρυδάκη, Τσιπούρα και Ταχματζίδη στη θέση των Ασλαμπάλογλου, Πατρινού και Παπαδόπουλου, με τους παίκτες του Αλμωπού να ψάχνουν το γκολ μέχρι το τέλος του αγώνα.

Λίγο πριν την λήξη της αναμέτρησης ο Δημήτρης Τσιπούρας έχασε μεγάλη ευκαιρία με κεφάλια μέσα απο την περιοχή.


















































-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.