Τελευταία Νέα:

Επίσημο: Το ψηφοδέλτιο του Σύριζα στην Πέλλα


Τις πλήρεις λίστες με όλους τους υποψηφίους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές του Μάιου ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας. «Έκπληξη» αποτελεί η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Ευάγγελου Αντώναρου, ο οποίος διεκδικεί την ψήφο των πολιτών στην Ανατολική Αττική. 
Η Κουμουνδούρου, διατηρούσε επτασφράγιστο μυστικό το όνομα του, ωστόσο, ο ίδιος σε συνομιλητές του παραδεχόταν ότι υπάρχουν ανοιχτοί δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ του ίδιου και του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Αντώναρος ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος στην κυβέρνηση του Κώστα Καραμνλή. Στη Δυτική Αττική, επιστρέφει και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Ως «ευκαιρία για κοινωνία και την πατρίδα» χαρακτήρισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας την εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου, αλλά και ως «πρώτη ευκαιρία» για το κόμμα του, ώστε να εφαρμόσει το πρόγραμμά του, μιλώντας σήμερα στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Σε μια πανηγυρικού χαρακτήρα συνεδρίαση για την έγκριση του «κυβερνητικού προγράμματος» και κομματικών των ψηφοδελτίων των εθνικών εκλογών, «πάμε καλά» εκτίμησε ο κ. Τσίπρας ανεβαίνοντας στο βήμα, ενώ διέβλεψε πως «το «όχι» στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, μετουσιώνεται σε «ναι» στην αλλαγή.

 Ναι στην προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας». Για αυτό, «αυτή την ευκαιρία δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να την αφήσουμε να πάει χαμένη», όπως είπε ο κ. Τσίπρας.


Οι υποψήφιοι βουλευτές με τον Σύριζα στη Πέλλα-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.