Τελευταία Νέα:

Τι φοβάσαι περισσότερο στη σχέση σου, ανάλογα με το ζώδιό σου


Έχει πραγματικά ενδιαφέρον, να ξέρεις τι δεν θες και τι φοβάσαι σε μια σχέση

Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες προτιμήσεις ή ανασφάλειες. Διαφορετικές προσωπικότητες, διαφορετικά θέλω και φοβίες. Κάθε προσωπικότητα διαμορφώνεται μέσα από πολλούς παράγοντες και ένας από αυτούς είναι και ο μήνες που γεννήθηκες.

Σύμφωνα με την αστρολογία υπάρχουν χαρακτηριστικά τα οποία ενυπάρχουν περισσότερο σε ορισμένα ζώδια, και άλλα όχι και τόσο. Σε γενικές γραμμές, και έχοντας κατά νου τα στοιχεία που επικρατούν σε κάθε ζώδιο, πάμε να δούμε ποιες είναι οι μεγαλύτερες φοβίες τους σε μια ρομαντική σχέση:

Κριός

Σε μια σχέση Κριέ, φοβάσαι να γίνεις ευάλωτος. Διστάσεις να δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό, έτσι ακριβώς όπως είναι με τα καλά και τα αρνητικά του. Η αλήθεια είναι πως παρά την αυτοπεποίθηση σου έχεις πολλές ανασφάλειες, τις οποίες κρύβεις από τον σύντροφο σου για να μη σε περάσει για αδύναμο. Στην πραγματικότητα όμως, οφείλεις να αγκαλιάσεις και αυτήν την πτυχή του εαυτού σου.

Ταύρος

Φοβάσαι τις αλλαγές και αγαπάς τη ζώνη ασφαλείας σου, αλλά και τα περιβάλλοντα στα οποία νιώθεις άνετα. Το να αφήσεις κάποιον που πραγματικά αγαπάς, είναι ένας από τους χειρότερους σου εφιάλτες και αυτό γιατί δεν σου αρέσει να μπαίνεις και πάλι στη διαδικασία του να γνωρίσεις κάτι νέο, και να μη ξέρεις τι να περιμένεις από αυτό το νέο πρόσωπο. Όσο και αν αναζητάς τη σταθερότητα και την ασφάλεια, αγαπητέ μου Ταύρε, οι αλλαγές οφείλουν να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής.

Δίδυμος

Το ξέρω πως σου αρέσει να έχεις επιλογές. Να έχεις την ελευθερία σου, να κάνεις ό,τι πραγματικά νιώθεις εκείνη τη στιγμή. Γι' αυτό και το να συμβιβαστείς σε μια σχέση, είναι κάτι το οποίο σου προκαλεί τρομερή δυσφορία. Ακόμη και τις στιγμές που νιώθεις έτοιμος/η να αφοσιωθείς σε μια σχέση και να κάνεις αμοιβαίους συμβιβασμούς, αναρωτιέσαι αν αξίζει τον κόπο και την ελεύθερη ζωή που στερείσαι.

Καρκίνος

Θα σε αγαπήσει άραγε ο σύντροφος σου, όσο τον αγαπάς εσύ; Αυτό ίσως είναι ένα από τα ερωτήματα που βασανίζει διαρκώς το μυαλό ενός Καρκίνου. Ακόμη και αν ο σύντροφος σου σε κάνει να νιώθεις ασφαλής και πως αγαπιέσαι, καταβάθος θα υπάρχει μια ανασφάλεια πως μπορεί να μην είναι αμοιβαία τα αισθήματα.

Λέων

Μπορεί να μη φοβάσαι πολλά σε μια σχέση, αυτό που σίγουρα όμως δεν θέλεις, είναι το να σε επισκιάσει το ταίρι σου. Είναι γνωστό πως θες να έχεις την προσοχή και τον «πρώτο λόγο» και γι' αυτό ένας σύντροφος ο οποίος θα νιώσεις ότι σε επισκιάζει, θα είναι ότι χειρότερο για εσένα.

Παρθένος

Είμαι άραγε αρκετή/ος για τον σύντροφο μου; Σίγουρα κάποια στιγμή στη ζωή του, ένας Παρθένος έχει προβληματιστεί γύρω από το συγκεκριμένο ερώτημα. Όσο και αν στρέφεις την προσοχή σου, στο να κρίνεις τους γύρω σου, κάποια στιγμή έρχεται η σειρά που κρίνεις τον εαυτό σου και οι ανασφάλειες σου, σχετικά με τον αν είσαι αρκετός/η για τον άλλο, βασανίζουν το μυαλό σου.

Ζυγός

Δεν θέλεις να εξαρτάσαι από έναν σύντροφο και καλά κάνεις. Ο χειρότερος σου φόβος σε ότι αφορά τις σχέσεις, είναι να εξαρτάσαι ξανά από μια σχέση. Θες τις ισορροπίες σου, την αρμονία και τους υγιείς δεσμούς στη ζωή σου. Κάποιες φορές όμως, είναι δύσκολο να θέσεις προτεραιότητες και καταλήγεις να παραμελείς τον εαυτό σου και τον συναισθηματικό σου κόσμο, μόνο και μόνο για να καλύψεις τις επιθυμίες του συντρόφου σου.

Σκορπιός

Φοβάσαι πολύ να ανοιχτείς, ειδικά στον λάθος άνθρωπο. Είσαι αρκετά καχύποπτος και επιφυλακτικός χαρακτήρας, γεγονός που κάνει πολλές σχέσεις σου επιφανειακές. Ως Σκορπιός και ως ένα έντονα κτητικό και ζηλιάρικο ζώδιο, έχει πολλές φοβίες και ανασφάλειες σε θέματα σχέσεων. Φοβάσαι την απάτη, τα ψέματα, την μυστικοπάθεια- ακόμη και αν εσύ ο ίδιος κάνεις όλα τα παραπάνω.

Τοξότης

Γνωρίζοντας καλά πως είσαι ζώδιο της περιπέτειας, των νέων εμπειριών, αλλά και της ανεξαρτησίας, δεν έχεις χειρότερο από το να σου στερήσει κάποιος την ελευθερία σου. Θες να έχεις το πρόγραμμά σου, τις δραστηριότητες σου και να μην εξαρτάσαι από κανέναν.

Αιγόκερως

Αν ένας Αιγόκερως φοβάται κάτι σε μια σχέση, αυτό είναι να χάσει τον έλεγχο. Είσαι ο ορισμός του «minding my business» και το να σου κλέψει κάποιος την προσοχή σε σημείο που δεν μπορείς να συγκεντρωθείς, όσο ωραίο είναι για άλλους, άλλο τόσο μπορεί να τρομάζει έναν Αιγόκερω.

Υδροχόος

Είσαι μοναχικό ζώδιο και σε περίπτωση που μπεις σε μια σχέση, σημαίνει πως το θες πραγματικά. Ωστόσο και πάλι ανησυχείς για το πόσο επενδύεις στον εαυτό σου. Δεν θες να χάσεις τον χρόνο που του αφιερώνεις, αλλά και την αυτοεξάρτηση σου.

Ιχθύες

Έχεις μπόλικη φαντασία και αν κάτι φοβάσαι, είναι πως ο σύντροφος σου σε χρησιμοποιεί. Για την ακρίβεια μπορείς να κάνεις πραγματικά πολλά σενάρια για το πως σε χρησιμοποιούν οι σύντρόφοι σου, ακόμη και αν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.













-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.