Τελευταία Νέα:

Φώτο: Επικίνδυνο το Διοικητήριο στο κέντρο της πόλης



Διοικητήριο ή αλλιώς Άσπρη Αποθήκη
Ένα κουφάρι που έγινε συνήθεια μέσα στην καθημερινότητα.
Για το Διοικητήριο στο κέντρο της πόλης και δίπλα στο 1ο Γυμνάσιο έχουν ειπωθεί πολλά. Κτίριο τριώροφο με ημιυπόγειο, ηλικίας που προσεγγίζει τον αιώνα και σε κατάσταση κουφαριού τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες.
Με το σεισμό του 1990 το κτίριο υπέστη σοβαρές ζημίες (επισυνάπτονται ενδεικτικές φωτογραφίες) και δεδομένης της παλαιότητας του κατά την προσωπική μου άποψη το καθιστούν επικίνδυνο ακόμη και για την υφιστάμενη αξιοποίηση του περιβάλλοντος χώρου σαν χώρο στάθμευσης.
Τονίζω με κάθε υπευθυνότητα ότι ο χώρος πρέπει να καταστεί άμεσα μη προσβάσιμος όχι μόνο από τους μαθητές του όμορου Γυμνασίου, τους διερχόμενους πολίτες αλλά και για τα αυτοκίνητα που σταθμεύουν σε επαφή με το κτίριο.
Η ιδιοκτησία ανήκει στο Δήμο Αλμωπίας και προφανώς και οι ευθύνες για οποιαδήποτε κακιά στιγμή θα καταλογιστούν στους κατά το νόμο αρμόδιους.
Πρέπει να σταματήσει απ’ όλους η αδιαφορία, η ανευθυνότητα και ο στρουθοκαμηλισμός.
Να προχωρήσει η Δημοτική Αρχή σε μελέτη από την οποία θα κριθεί αν είναι συμφέρουσα ή όχι η επισκευή του κτιρίου και να πάρει αποφάσεις.
Μέχρι τότε ας προστατεύσει τους πολίτες όπως έχει υποχρέωση να κάνει.
Σταύρος Κοφτερός Αρχιτέκτων Μηχανικός
Διευκρίνηση: Δεν είμαι υποψήφιος!















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.