Τελευταία Νέα:

Διονύσης Σαββόπουλος: «Χρόνια Πολλά – Είμαι καλά, το αυτό επιθυμώ και δι’ υμάς»


Τα πρώτα του λόγια μετά την περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό είπε ο Διονύσης Σαββόπουλος σε ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook, γράφοντας χαρακτηριστικά «Χρόνια Πολλά. Είμαι καλά, το αυτό επιθυμώ και δι’ υμάς», με τον γνωστό τρόπο που εκφράζεται στο λόγο και στους στίχους του.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος πήρε εξιτήριο σήμερα (24.4.2023) από το νοσοκομείο, καθώς νοσηλευόταν από την περασμένη Πέμπτη λόγω κορονοϊού. Επειδή η υγεία του ήταν επιβαρυμένη με υποκείμενα συμπτώματα, οι γιατροί έκριναν απαραίτητη την εισαγωγή του.

Όπως σημειώνεται στην ανάρτηση, αυτή ήταν η δεύτερη φορά που ο Διονύσης Σαββόπουλος κόλλησε κορονοϊό και ο Έλληνας καλλιτέχνης «ευχαριστεί τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του ΥΓΕΙΑ και του ΜΗΤΕΡΑ που στάθηκαν πλάι του πασχαλιάτικα σε όλη την διάρκεια της νοσηλείας του».

Η ανάρτηση για τον Διονύση Σαββόπουλο:

«”Χρόνια Πολλά. Είμαι καλά, το αυτό επιθυμώ και δι’ υμάς.”

Ο Διονύσης Σαββόπουλος νοσηλεύτηκε για λίγες μέρες με κορωνοϊό και από σήμερα βρίσκεται στο σπίτι του. Ευχαριστεί για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας. Επίσης ευχαριστεί τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του ΥΓΕΙΑ και του ΜΗΤΕΡΑ που στάθηκαν πλάι του πασχαλιάτικα σε όλη την διάρκεια της νοσηλείας του.

Σημ. Είναι η δεύτερη φορά που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Η πρώτη ήταν τον Δεκέμβριο του 2022», αναφέρεται στην ανάρτηση.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.