Τελευταία Νέα:

Φώτο: Ο Αντώνης Ξυλουργίδης από την Αριδαία: Το ΠΑΣΟΚ είναι μια κοινωνική συμφωνία, ένα κοινωνικό ρεύμα, που ένωσε κάτω από την φυσιογνωμία του Ανδρέα Παπανδρέου



Μέσα σε ένα πολυπληθές και προσηλωμένο κοινό στην Αριδαία,ο Αντώνης Ξυλουργιδης,συνέχισε την προεκλογική διαδρομή του,προς τις εκλογές της 21 Μάη.

Ακολουθώντας ένα μοντέλο εναλλαγής της θεματολογίας,ανέδειξε αυτή τη φορά ρητορικά και κυρίαρχα  ερωτήματα της συγκυρίας  ,απαντώντας τα ταυτόχρονα. 

Στο δίλημμα  λαϊκισμός ή πολιτικός ρεαλισμός κατέληξε,ότι ο λαϊκισμός είναι μια παθογένεια που μπορεί να παρεισφρήσει σε κάθε ιδεολογική απόχρωση,νοθεύοντας  και μετατρέποντάς την σε ιδεολογική διαστροφή.

Στο δίλημμα σοσιαλδημοκρατία ή νεοφιλελευθερισμός,ανέλυσε τις διαφορές τονίζοντας ότι η διαφορετικότητα διατυπώνεται στα εργασιακά,την υγεία και την παιδεία.

Σκιαγράφησε το μοντέλο ανάπτυξης του νομού,με συγκεκριμένες προτάσεις για την αγροτική οικονομία.

Προσέγγισε την ανάγκη αναζωογόνησης της πολιτικής ζωής από νέα πρόσωπα,αλλά κυρίως θέσεων.

Παρουσίασε την νέα φιλοσοφία, που έχει στο επίκεντρο την κοινωνική διαβούλευση και την συμμετοχή του πολίτη.

Ολοκληρώνοντας την 40λεπτη ομιλία του και μέσα σε κλίμα συναισθηματικής φόρτισης σε ψηλούς τόνους,αναφέρθηκε στο ΠΑΣΟΚ .

Είπε 

"Σας ζητώ να θυμηθείτε τι ήταν το ΠΑΣΟΚ.

Δεν είναι απλά ένα κόμμα.

Το ΠΑΣΟΚ είναι μια κοινωνική συμφωνία,ένα κοινωνικό ρεύμα,που ένωσε κάτω από την φυσιογνωμία του Ανδρέα Παπανδρέου ,τις τεράστιες ανισότητες του μετεμφυλιακού πολέμου.

Ποια είναι το χρέος λοιπόν σήμερα το 2023!!

Είναι να απαντήσει με ειλικρίνεια,ποιες δυνάμεις,ποια συμφέροντα κρατούν τη χώρα δέσμια της στασιμότητας.

Εκπροσωπώ και εκπροσωπούμε όλοι εδώ μεσα, ένα κίνημα αρχών και ιδεών.

Γι'αυτό σας καλώ τις επόμενες 3 εβδομάδες,να πάρετε την προσπάθεια της δημοκρατικής παράταξης και στα δικά σας χέρια.

Δεν περιμένουμε τίποτα από το κατεστημένο των συμφερόντων και του ωχαδερφισμού.

Ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας,τους αγώνες μας,να ενώσουμε τις ελπίδες μας,,για να κάνουμε το ΠΑΣΟΚ ξανά πλειοψηφικό και κυρίαρχο στην ελληνική κοινωνία.

Να κάνουμε το ΠΑΣΟΚ ξανά πρωταγωνιστή.
Το μήνυμα είναι καθαρό.

Ισχυρό ΠΑΣΟΚ,νέα νίκη,νέα ελπίδα,νέα αλλαγή.
























-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.