Τελευταία Νέα:

Φωτορεπορτάζ: Αλμωπός Αριδαίας - ΠΑΟΚ Β' 0-0


Τον ΠΑΟΚ Β υποδέχτηκε ο Αλμωπός Αριδαίας στο Δημοτικό Στάδιο της Αριδαίας για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Bettson Super League 2. 

Ο Αλμωπός ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση έχοντας και την ευκαιρία του ημιχρόνου με τον Βασίλη Παπαδόπουλο, ο οποίος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μπαλωμένος.

Ισορροπημένο σε γενικές γραμμές το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να αναπτυχθεί και να δημιουργήσει και τον Αλμωπό να μην κινδυνεύει αμυντικά και να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη κάθε ευκαιρία για να πετύχει κάποιο γκολ. Το 0-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιώργος Τυριακίδης προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή καθώς στην θέση του Μανωλάκη πέρασε ο Μακρυδάκης ενώ ο προπονητής της ομάδας έδωσε και φρεσκάδα στην επιθετική γραμμή με τον Δημήτρη Τσιπούρα και τον Ρίβας. 

Ο Αλμωπός και στο δεύτερο ημίχρονο είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης ενώ ο Γιώργος Τυριακίδης αύξησε την πίεση περνώντας στην αναμέτρηση και τον Θέμη Πατρινό κυνηγώντας το πολυπόθητο τέρμα.

Ωστόσο το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα με τις δύο ομάδες να μοιράζονται απο έναν βαθμό.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα μας η Νίκη Βόλου στον Βόλο. 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αλμωπός (Γιώργος Τυριακίδης): Ντόκιτς, Τσιμπούκας, Παρασκευάς (90’ Κυριακίδης), Μανωλάκης (64’ λ.τ Μακρυδάκης), Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου, Κέρθι, Έππας, Παπαδόπουλος (74’ Τσιπούρας), Πέλκας (74’ Ρίβας), Πέττας (90’ Πατρινός).

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Μπαλωμένος, Κιτσάκης (79’ Σπυράκος), Μελετίδης, Κώττας, Μορικέλλι (85’ Παναγιώτου), Νινούα, Ουεντραόγκο, Δαρέλας, Σελιμάι (46’ Τασιούρας), Χατζηστραβός (85’ Γρόσδης), Γκορτετζιάνι (61’ Μπράντονιτς).

Διαιτητής: Τακίδης (Κιλκίς)
Βοηθοί: Ζήρδας, Χατζηνάκος (Δράμας)











































-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.