Τελευταία Νέα:

Τρίκαλα: Μυστήριο με τον ξαφνικό θάνατο της 15χρονης – “Δεν είχε πρόβλημα υγείας, μόνο κάποιες ταχυκαρδίες”




Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα σε νυχτερινό μαγαζί των Τρικάλων, καθώς κατέληξε μία μαθήτρια που βρισκόταν στην πόλη για σχολική εκδρομή.Σύμφωνα με το trikalanews.gr, η μαθήτρια, 15 ετών, από σχολείο του Βύρωνα, διασκέδαζε με τους συμμαθητές της σε νυχτερινό μαγαζί. Κάποια στιγμή, περίπου στη 1 τα ξημερώματα, δεν αισθάνθηκε καλά και έχασε τις αισθήσεις της.

Η ανήλικη διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την επαναφέρουν, ενώ συνέδεσαν μέχρι και εξωτερικό βηματοδότη, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι την εκδρομή συνόδευε γιατρός, ενώ η 15χρονη, φέρεται να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Οι γονείς της κοπέλας ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν μέσα στη νύχτα όπου ενημερώθηκαν από ψυχολόγους του νοσοκομείου για την τραγική κατάληξη του παιδιού τους.

Oι πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεαρή κοπέλα έχασε τη ζωή της από ανακοπή. Η θεία της 15χρονης, μιλώντας στο Star, έκανε λόγο για ένα εξαιρετικό παιδί που έφυγε άδικα. «Ήταν ένας άγγελος» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, συγγενής της 15χρονης υποστήριξε ότι το κορίτσι δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας. «Το παιδάκι δεν είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα απλά ανέβαζε παλμούς στην καρδούλα της αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Είχε κάποιες ταχυκαρδίες».

Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα δείξει η νεκροψία που θα διενεργηθεί.






-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.