Τελευταία Νέα:

Εκλογές 2023: Δωρεάν διόδια, για ποιους ισχύουν, πού και ποιες ώρες θα είναι ελεύθερη η διέλευση



Είθισται κάθε φορά που διενεργούνται βουλευτικές εκλογές 2023 να επιτρέπεται η δωρεάν διέλευση από τα διόδια συγκεκριμένες ημέρες και ώρες, προκειμένου να διευκολυνθούν οι εκλογείς, ώστε να πάνε να ψηφίσουν στον τόπο που είναι εγγεγραμμένοι. Το ίδιο θα συμβεί και φέτος.Για ποιους ισχύουν όμως τα δωρεάν διόδια, πότε και ποιες ώρες θα είναι ελεύθερη η διέλευσή απ’ αυτά;

Οι μπάρες (συμπεριλαμβανομένου και του αυτοκινητοδρόμου της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου) θα είναι σηκωμένες από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής προ των εκλογών για όσους οδηγούς Ι.Χ. αυτοκινήτων και δικύκλων θα διέρχονται από τα διόδια της επικράτειας, ενώ για τους δικαστικούς αντιπροσώπους η ελεύθερη διέλευση θα ισχύσει από το πρωί της Πέμπτη προ των εκλογών, με τη επίδειξη βέβαια των απαιτούμενων εγγράφων που θα πιστοποιούν την ιδιότητα του οδηγού. Στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου 2019 η δωρεάν διέλευση για τους δικαστικούς αντιπροσώπους είχε ξεκινήσει από τις 10 το πρωί).

Όσον αφορά τώρα το χρονικό διάστημα που ο καθένας θα μπορεί να περάσει από τα μετωπικά διόδια χωρίς να πληρώσει, σύμφωνα με πληροφορίες αυτό θα είναι για λίγο περισσότερο από δύο ημέρες, καθώς θα λήξει στις 08:00 το πρωί της Δευτέρας μετά τις εκλογές.
















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.