Τελευταία Νέα:

Λάκης Βασιλειάδης: Σας ευχαριστώ!


Ακολουθεί δήλωση του Βουλευτή Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκη Βασιλειάδη για το εκλογικό αποτέλεσμα:

«Θα ήθελα να απευθύνω ένα τεράστιο «ευχαριστώ» σε όλο τον κόσμο που με εμπιστεύτηκε με την ψήφο του. Νιώθω πραγματικά συγκινημένος από το απίστευτο αυτό αποτέλεσμα τόσο εδώ όσο και στην επικράτεια.

Σας ευχαριστώ πραγματικά από καρδιάς για την μεγάλη εμπιστοσύνη που μου δείχνετε και σας υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο για τα συμφέροντα του τόπου μας.

Η νίκη αυτή της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς την πρόοδο της χώρας.

Θεωρώ πως όλοι οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας δώσαμε μια μεγάλη μάχη για να πείσουμε για την ειλικρίνεια και τον ρεαλισμό του προγράμματός μας αλλά και για την σημασία της αυτοδύναμης κυβέρνησης.

Το αποτέλεσμα δικαιώνει πλήρως αυτή τη προσπάθεια αλλά αποτελεί και ένα βασικό μήνυμα των ψηφοφόρων για το ποια Ελλάδα θέλουνε.

Από εδώ και πέρα, με την ίδια σοβαρότητα, με την ίδια υπευθυνότητα, με την ίδια σεμνότητα θα συνεχίσω την σκληρή δουλειά για να σταθώ άξιος της εμπιστοσύνης που μου δείξατε.

Όπως έχω πει, η προσπάθεια αυτή είναι συλλογική και μαζί θα συνεχίσουμε να αξιοποιούμε όλα τα διαθέσιμα εργαλεία για να βάλουμε τις βάσεις για μια σύγχρονη Πέλλα με καθαρό βλέμμα στο Αύριο! Με νέους συνοδοιπόρους θα ξεκινήσουμε ξανά μαζί με σχέδιο, ρεαλισμό και οργάνωση.

Σας ευχαριστώ και πάλι μέσα από την καρδιά μου!»

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.