Τελευταία Νέα:

Συντάξεις Ιουνίου: Ξεκίνησε η καταβολή τους – Όλες οι ημερομηνίες πληρωμών ανά Ταμείο

Ξεκινούν σήμερα Παρασκευή (26.05.2023) οι πληρωμές για τις συντάξεις Ιουνίου σε όλους τους δικαιούχους συνταξιούχους. Αναλυτικά, το πρόγραμμα των πληρωμών διαμορφώνεται ως εξής:

  • Την Παρασκευή 26 Μαΐου θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
  • Τη Δευτέρα 29 Μαΐου θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο, που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Την Τρίτη 30 Μαΐου θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο, που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Τα χρήματα πιστώνονται από τους δικαιούχους και θα εμφανιστούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς το βράδυ της προηγούμενης μέρας από την «επίσημη» ημέρα πληρωμής.




-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.