Τελευταία Νέα:

Με αγρότες σε τοπικές κοινότητες της Πέλλας ο Λάκης ΒασιλειάδηςΟ υποψήφιος βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης επισκέφτηκε σήμερα Κυριακή τις τοπικές κοινότητες στη Δάφνη, τα Καλύβια και το Λιποχώρι, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους κυρίως για τα ζητήματα του πρωτογενούς τομέα. 

Ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε πως κατά τη διάρκεια της τετραετίας συνεργάστηκε στενά με τους παραγωγούς για τη στήριξη του κλάδου απέναντι σε πρωτοφανείς, όπως τις χαρακτήρισε, δυσκολίες.

Επιπλέον, ο Λάκης Βασιλειάδης ξεκαθάρισε πως με πράξεις -και όχι με λόγια- θα αντιμετωπιστούν και τα πρόσφατα φαινόμενα, ενώ έθεσε και το στοίχημα για την επόμενη θητεία, να θεμελιώσουμε, όπως είπε, δικλίδες ασφαλείας που θα καταστήσουν την αγροτική παραγωγή θωρακισμένη από τις προκλήσεις των καιρών μας.-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.