Τελευταία Νέα:

Ευχαριστήρια επιστολή του Γυμνασίου - Λυκείου Καλής ΣκύδραςΣε πείσμα των καιρών, παρόλο που αποτελούμε ένα ακόμα παραμελημένο σημείο του ελληνικού χάρτη και μετά από πολλές προσπάθειες, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια σχολική δανειστική βιβλιοθήκη, κοινή για το Γυμνάσιο και το Λύκειο Καλής. 

Η βιβλιοθήκη οργανώνεται με πυρετώδεις ρυθμούς, όπου η εθελοντική προσπάθεια έχει την πρώτη θέση, τόσο από την πλευρά των καθηγητών, όσο και από την πλευρά των μαθητών μετά των κηδεμόνων τους.

            Μετά από πολλές επαφές με εκδοτικούς οίκους στην Ελλάδα, όπου διερευνήσαμε πιθανές δωρεές και χορηγίες, οι εκδόσεις "ΚΑΔΜΟΣ" ανταποκρίθηκαν άμεσα και χωρίς πολλές διαδικασίες μάς έστειλαν με δικά τους έξοδα ταχυμεταφορικής ένα μεγάλο πακέτο με βιβλία, εκ των οποίων όλοι οι τίτλοι που ζητήσαμε ονομαστικά, καθώς και πολλά ακόμα βιβλία γενικών δικών μας κατευθύνσεων και απαιτήσεων. Εν ολίγοις, οι εκδόσεις "ΚΑΔΜΟΣ" μας κάλυψαν στο 110% των απαιτήσεών μας!

            Επειδή σ' αυτή τη χώρα έχουμε εθιστεί στο να αναδεικνύουμε το κακό και να προσπερνάμε απαξιωτικά κάθε τι καλό, κρίναμε σκόπιμο να σας ζητήσουμε να δημοσιεύσετε την παρούσα ευχαριστήρια επιστολή μας, για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας από τη μια προς τις εκδόσεις "ΚΑΔΜΟΣ" και τη χαρά μας και την ικανοποίηση από την άλλη ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι...-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.