Τελευταία Νέα:

Στην Ορκωμοσία των Βουλευτών ο Λάκης ΒασιλειάδηςΟ Λάκης Βασιλειάδης ορκίστηκε για 2η φορά Βουλευτής Πέλλας με τη Νέα Δημοκρατία, στην ΙΘ΄  Κοινοβουλευτική Περίοδο. Ο Βουλευτής χαρακτήρισε μεγάλη τιμή για τον ίδιο το να υπηρετεί από τα έδρανα τη χώρα μας και ευχαρίστησε και πάλι τους συμπολίτες του στην Πέλλα που τον επέλεξαν να τους εκπροσωπήσει για μια ακόμα φορά.

Η παρούσα Βουλή θα διαλυθεί σήμερα και θα ξεκινήσει και επισήμως η προεκλογική περίοδος προ των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Ο Λάκης Βασιλειάδης σημείωσε πως ο Ελληνικός Λαός κατέδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι η καλύτερη πρόταση για τη διακυβέρνηση της χώρας είναι μια αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και κάλεσε τους πολίτες «να ψηφίσουν στις 25 Ιουνίου για την Πέλλα, για την Ελλάδα. Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά.»
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.