Τελευταία Νέα:

Φώτο: Λάκης Βασιλειάδης: “Σας ευχαριστώ για την πρωτοφανή ανταπόκριση”


Κατά την προεκλογική κεντρική συγκέντρωση του Λάκη Βασιλειάδη, ο υποψήφιος βουλευτής ευχαρίστησε θερμά τις μερικές χιλιάδες φίλες και φίλους για την υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια και ζήτησε την ανανέωση της εντολής για την επόμενη κοινοβουλευτική θητεία.

Τη συγκέντρωση τίμησε με την παρουσία του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον υποψήφιο βουλευτή. Χαρακτηριστικά στην ομιλία του στάθηκε στην κοινή τους πορεία από την τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ εξήρε το ήθος του Βουλευτή, το αίσθημα ευθύνης που τον διακατέχει και την αφοσίωση του στην υπηρεσία του λαού της Πέλλας. Ο Λάκης Βασιλειάδης ανέβηκε στη συνέχεια στο βήμα όπου παρουσίασε κατά την ομιλία του τα κεντρικά σημεία από τους προσωπικούς του στόχους για την νέα τετραετία.

Ειδικότερα αναφέρθηκε στον εκσυγχρονισμό της Αγροτικής Παραγωγής, τη θωράκιση έναντι των ακραίων καιρικών φαινομένων και την προσαρμογή στην Αλλαγή του Κλίματος. Επεσήμανε την ανάγκη επικαιροποίησης του Κανονισμού του ΕΛΓΑ με έμφαση στα νέα κλιματικά δεδομένα και ότι «θα πρέπει εδώ να γίνουν συγκεκριμένες προτάσεις που θα βασίζονται στις ανάγκες των ίδιων των αγροτών». Τόνισε ιδιαίτερα την δυναμική που θα μπορούσε να πάρει η Πέλλα μέσα από την ανάπτυξη του τουριστικού της προϊόντος και ότι βλέπει την διαδικασία διαμόρφωσης ενός brand name ως μία «ολιστική διαδικασία όπου όλοι συμμετέχουν συλλογικά».

Ιδιαίτερη μνεία έκανε στην νέα γενιά της Πέλλας, η οποία θα μπορέσει να αναπτύξει την δυνατότητα να δημιουργήσει στον τόπο της και να παραμένει πλέον σε αυτόν από «επιλογή και όχι από ανάγκη». Τόνισε δε ότι «οι νέοι δεν χρειάζονται υποδείξεις ή συμβουλές πως να πετύχουν στη ζωή τους. Χρειάζονται να αλλάξει το περιβάλλον το οποίο τους καθιστά δέσμιους σε εργασιακές συνθήκες χωρίς προοπτικές και με αποδοχές που δεν τους επιτρέπουν να προοδεύσουν».

Συνολικά, η πολιτική πρόταση του Λάκη Βασιλειάδη αφορά πέντε κεντρικούς στόχους μέσα από τους οποίους αποσκοπεί να δοθεί «ρυθμός στην τοπική ανάπτυξη» και με αυτόν τον τρόπο να δημιουργηθεί στην Πέλλα μια νέα δυναμική. Αυτό θα επιτευχθεί, σύμφωνα με τον ίδιο, μέσα από «συστηματική προσπάθεια με στρατηγική και όραμα» μέσα από την «νέα αυτοδύναμη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Η ομιλία του έκλεισε με έντονο χειροκρότημα την ώρα που ο Λάκης Βασιλειάδης ευχαριστούσε το κοινό για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια και την προσέλευσή τους στην εκδήλωση. Παράλληλα θέλησε να ευχαριστήσει και να ζητήσει συγγνώμη στους ανθρώπους που δεν κατάφεραν να φτάσουν στον χώρο, καθώς η αστυνομία για λόγους ασφαλείας απαγόρευσε σε πολλά αυτοκίνητα να προσεγγίσουν.

























-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.