Τελευταία Νέα:

Το τερμάτισε: Οδηγός προσπάθησε να αλλάξει θέση με τον σκύλο του - Για να... γλιτώσει την κλήση

Απίστευτο κι όμως αληθινό αυτό που συνέβη το Σάββατο, στο Κολοράντο, όπου ένας οδηγός (που όπως φάνηκε τα είχε τσούξει), προέβη σε μια κίνηση που προκαλεί γέλιο, προκειμένου να γλιτώσει την κλήση για υπερβολική ταχύτητα.
Και αυτή ήταν ότι προσπάθησε να αλλάξει θέση με τον… σκύλο του που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Προσπάθησε να αλλάξει θέση με τον σκύλο του

Ο οδηγός κινούνταν με 84 χλμ./ώρα, πάνω από το όριο ταχύτητας στο συγκεκριμένο σημείο. Ο αστυνομικός που τον σταμάτησε, έμεινε άναυδος από την σκηνή που αντίκρισε πλησιάζοντας το αυτοκίνητο, με τον οδηγό να προσπαθεί να αλλάξει θέσεις με τον σκύλο του, που καθόταν στη θέση του συνοδηγού.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί, καθώς ο άνδρας ισχυρίστηκε πως δεν οδηγούσε ο ίδιος το αυτοκίνητο, σύμφωνα με το BBC. Κι όταν ο αστυνομικός τον ρώτησε αν είχε καταναλώσει αλκοόλ, επιχείρησε να το σκάσει.

Τελικά, δεν έφτασε μακριά. Συνελήφθη σε απόσταση λίγων μέτρων από το αυτοκίνητο. Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για οδήγηση σε κατάσταση μέθης, αντίσταση κατά της αρχής και υπέρβαση του ορίου ταχύτητας.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο πριν οδηγηθεί στη φυλακή.

Όσο για τον σκύλο του, δόθηκε σε γνωστό του οδηγού για να το φροντίσει όσο ο ιδιοκτήτης του εκτίει την ποινή του στη φυλακή.

«Ο σκύλος δεν αντιμετωπίζει καμία κατηγορία και αφέθηκε ελεύθερος με μια απλή προειδοποίηση», αστειεύτηκε η αστυνομία σε σχετική ανακοίνωση.







-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.