Τελευταία Νέα:

Φώτο: Άγνωστοι έκαψαν με μολότοφ τρία λεωφορεία έξω από το Γεωπονικό πανεπιστήμιο



Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει η λεωφόρος Αθηνών μετά τα άγρια επεισόδια που σημειώθηκαν αργά τη νύχτα έξω από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών όταν ομάδα νεαρών συγκρούστηκε με αστυνομικές δυνάμεις.
Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, οι νεαροί πυρπόλησαν με βόμβες μολότοφ τρία τουριστικά λεωφορεία τα οποία ήταν σταθμευμένα έξω από την πύλη επί της λεωφόρου Αθηνών με αποτέλεσμα το ένα να καεί ολοσχερώς και τα άλλα δύο να υποστούν σοβαρές υλικές ζημιές.
geoponiki_epeisodia___6_
geoponiki_epeisodia___2_
geoponiki_epeisodia___4_

Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο μετά τις 2 τη νύχτα όταν μια ομάδα περίπου 20 ατόμων βγήκε από την πύλη του Πανεπιστημίου και άρχισε να εκτοξεύει αντικείμενα προς τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στην περιοχή.
geoponiki_epeisodia___7_
geoponiki_epeisodia___8_
Κάποιοι από τους νεαρούς πέταξαν βόμβες μολότοφ και ξεκίνησαν να σπάνε τις στάσεις του λεωφορείου έξω από το Γεωπονικό. Οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χημικών ενώ στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με 10 πυροσβέστες που επιχείρησαν προκειμένου να σβήσουν τη φωτιά στα φλεγόμενα λεωφορεία.
geoponiki_epeisodia___12_
geoponiki_epeisodia___1_
geoponiki_epeisodia___9_
geoponiki_epeisodia___10_
geoponiki_epeisodia___11_















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.