Τελευταία Νέα:

Φώτο: Εθελοντική Αιμοδοσία στη Μνήμη της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου στην Αριδαία

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αριδαία, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την 19η Μαΐου, Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Στα πλαίσια της δράσης, γινόταν και δειγματοληψία μυελού των οστών.

 Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη και σε όσους συμμετείχαν, εκτός από τον χυμό και τα κρακεράκια, κεράστηκαν και ποντιακά εδέσματα, φτιαγμένα από τους Συλλόγους της Αλμωπίας που συμμετείχαν.

Η δράση συνδιοργανώθηκε  από τον Σύλλογο εθελοντών αιμοπεταλιοδοτών, αιμοδοτών, και δωρητών μυελού των οστών Αλμωπίας «Προσφορά Ζωής, το Σωματείο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», την Εύξεινο Λέσχη Αλμωπίας, τον Εκπολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Νεοχωρίου, τον Μορφωτικό Σύλλογο Κωνσταντίας, τον Σύλλογο Ποντίων Αψάλου, τον Σύλλογο Ποντίων Ριζοχωρίου και τον ΦΟΑ. 



















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.