Τελευταία Νέα:

Σ.Δ.Υ. Αλμωπίας: Πρόσκληση σε γενική συνέλευση - εκλογές


Το ΔΣ του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αλμωπίας συγκαλεί Γενική Συνέλευση και καλεί τα μέλη του να παραστούν σε αυτήν, το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023, στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο(Πλαϊνή Είσοδος) στις 11:45 π.μ,  με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.Απολογισμός εργασιών ΔΣ και έγκριση αυτών.

2.Έγκριση Εσωτερικού Κανονισμού.

3.Εκλογή Εφορευτικής επιτροπής για τη διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου.

 Όσα μέλη ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι/ες για το νέο σώμα παρακαλούμε να δηλώσουν υποψηφιότητα το αργότερο μέχρι το Σάββατο 3 Ιουνίου, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο sdyalmopias@gmail.com

Μετά το πέρας της παραπάνω ημερομηνίας, καμία υποψηφιότητα δεν θα γίνει αποδεκτή.
Στη Γενική Συνέλευση μπορούν να συμμετάσχουν μόνο τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη(Άρθρο 8 του καταστατικού). Οικονομικές τακτοποιήσεις μελών(ετήσια συνδρομή 2022-2023), μπορεί να γίνει και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.(Πριν την έναρξη)

 

 

Ο Πρόεδρος                                             Η Γραμματέας

 

 

Ιατρίδης Γεώργιος                                 Αγιαννίτη Ναυσικά


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.