Τελευταία Νέα:

Έρχεται ανταγωνιστική πλατφόρμα του Twitter από το Meta μέσα στον επόμενο μήνα



Ένας ακόμη αντίπαλος για την πλατφόρμα του Ελον Μασκ 
Το γεγονός ότι η Meta ετοιμάζει μια ανταγωνιστική πλατφόρμα για το Twitter το ξέρουμε εδώ και αρκετό καιρό, μιας και υπάρχουν αρκετές σχετικές διαρροές και πληροφορίες.

Φαίνεται πως το κοινό ψάχνει εναλλακτικές όπως τα Mastodon και Bluesky και έτσι η Meta φέρνει τη δική της πρόταση, αρκετά νωρίτερα απ’ όσο περιμέναμε.

Συγκεκριμένα, μετά από αρκετούς μήνες φημολογίας, η πλατφόρμα θα κάνει πρεμιέρα σύντομα, όπως καταγράφει και η ειδική στο digital media marketing Lia Haberman.

Η ίδια σημειώνει σε αναρτήσεις της πως η πλατφόρμα είναι κοντά στο τέλος της ανάπτυξής της και εκτιμάται πως θα διατεθεί έως και τα τέλη Ιουνίου. Η Meta έχει κάνει ήδη συναντήσεις με ορισμένους δημιουργούς περιεχομένου για να παρουσιάσει τα σχέδιά της.

Η νέα πλατφόρμα που ονομάζεται «Instagram for your thoughts» θα θυμίζει αρκετά το Twitter και μπορείτε να δείτε περισσότερα στα παρακάτω tweets.

(πηγή εικόνας: Reuters)




-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.