Τελευταία Νέα:

Μεγάλη επιτυχία των παγκορασίδων (Κ16) της ομάδας βόλεϊ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ στο πρωτάθλημα Κεντροδυτικής Μακεδονίας και η συμμετοχή σε διεθνές τουρνουάΣυνεχίζει την παράδοση, η ομάδα βόλεϊ της Έδεσσας να πρωταγωνιστεί σε όλα τα πρωταθλήματα και ιδιαίτερα στα τμήματα υποδομής. Οι μικρές αθλήτριες του συλλόγου, κατάφεραν να κατακτήσουν τη δεύτερη θέση από τις 25 ομάδες του πρωταθλήματος 2022-23 της Κεντροδυτικής Μακεδονίας.

Είχαν μια επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά κάτι το οποίο φάνηκε και από το αποτέλεσμα. Ο συνδυασμός ενός υγιές κλίματος και της συστηματικής δουλειάς τόσο των αθλητριών όσο και των προπονητριών του συλλόγου έφεραν αυτήν την διάκριση στην πόλη της Έδεσσας.

Το τμήμα τον παγκορασίδων θα συμμετέχει και θα φιλοξενηθεί στο διεθνές τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στην Ζαγορά Πηλίου. Θα πάρουν μέρος ομάδες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Θα είναι μια εμπειρία για τις αθλήτριες του βόλεϊ πολύ όμορφη καθώς θα έχουν καθημερινά αγώνες με το άθλημα που αγαπάνε. Είναι εμπειρίες που μένουν αξέχαστες.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.