Τελευταία Νέα:

Σε εκδηλώσεις στην Πέλλα ο Λάκης Βασιλειάδης
Ο υποψήφιος βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης παραβρέθηκε σε πλήθος εκδηλώσεων εχθές και σήμερα σε τοπικές κοινότητες της Πέλλας. Συγκεκριμένα την Παρασκευή παρακολούθησε την 2η Τελετή Αποφοίτησης του Δημοτικού Σχολείου Γαλατάδων που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου, καθώς και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Σύλλογος «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» Λουτροχωρίου στην τοπική κοινότητα. 
Σήμερα Σάββατο συμμετείχε στο Πρώτο Συμπόσιο Δημιουργικής Μικρασιατικής Κουζίνας που διοργάνωσαν ο Σύλλογος Μικρασιατών Πέλλας «Η ΜΠΙΓΑ», η Ένωση Επαγγελματιών Μαγειρικής Ελλάδος και το Τμήμα Μαγειρικής του Δημοσίου ΙΕΚ Έδεσσας στην Παναγίτσα της Έδεσσας, και παραβρέθηκε στα εγκαίνια της Έκθεσης Εικαστικών με τίτλο «Shared Origins» στο κτήριο του Κτήματος Ζην Ηδέως στο Λουτράκι.

Ο Λάκης Βασιλειάδης σε όλη την πορεία του αλλά ιδιαίτερα κατά την προηγούμενη βουλευτική του θητεία υποστήριξε το έργο των πολιτιστικών και τοπικών συλλόγων της περιφερειακής ενότητας, αναγνωρίζοντας ότι μπορεί και πρέπει να συμβάλει στην ανάδειξη της Πέλλας σε brand με διεθνή απήχηση.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.