Τελευταία Νέα:

"Μηχανογραφικό - Σπουδές με μέλλον" - Κατάμεστο το Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο ΑριδαίαςΓια άλλη μια χρονιά διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από την Αντιδημαρχία Παιδείας και την Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας η ημερίδα με θέμα «Μηχανογραφικό -Σπουδές με μέλλον».


Ο ομιλητής Δρ. Κωνσταντίνος Κότιος, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, με τεράστια εμπειρία και επιτυχία στον τομέα του, παρουσίασε στους υποψήφιους φοιτητές, από τους οποίους κατακλίστηκε η αίθουσα του Ξενιτίδειου Πνευματικού Κέντρου Αριδαίας, τις καινοτόμες μεθόδους επαγγελματικού προσανατολισμού.
Θέτοντας ως βάσεις πληροφόρησης τα επαγγέλματα με προοπτικές άνθισης, τις επιμέρους σύγχρονες εξειδικεύσεις των επαγγελμάτων της επόμενης δεκαετίας, όπως επίσης και την διαδικασία συμπλήρωσης του μηχανογραφικού, ανέδειξε μια σωστή και βιώσιμη επαγγελματική επιλογή για την μελλοντική σταδιοδρομία των παρευρισκόμενων.
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΓΙΑΝΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.