Τελευταία Νέα:

Φώτο: Κάτοικος Ριζοχωρίου διαμαρτύρεται διότι δεν έχει πρόσβαση στο σπίτι του με το αναπηρικό του καροτσάκι


Ο Αθανάσιος Ρίζος κάτοικος Ριζοχωρίου μας έστειλε την παρακάτω φωτογραφία συνοδευόμενη από ένα ηχητικό μήνυμα όπου μας εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του και παράλληλα την πικρία του για τους υπεύθυνους του δήμου, όπου όταν βρέχει τα στεκούμενα νερά έξω από το σπίτι του δεν του αφήνουν πρόσβαση να κινηθεί με το αναπηρικό του καροτσάκι.Επίσης μας ανέφερε ότι το πρόβλημα έχει ξεκινήσει από πολύ παλιά και φτάσαμε να τελειώνει και η θητεία του κ. Μπάτση και έχει εισπράξει μόνο υποσχέσεις όπως χαρακτηριστικά μας ανέφερε.
Επίσης μας είπε ότι και οι ράμπες στα πεζοδρόμια της Αριδαίας είναι πάντα κατειλημμένες και δεν μπορεί να κινηθεί και στην πόλη με το αναπηρικό καροτσάκι.

Μας παρακάλεσε να αναδείξουμε το θέμα γιατί πλέον οι βροχές είναι καθημερινές και η πρόσβαση στο σπίτι του δεν είναι εύκολα προσβάσιμη και ίσως έτσι ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι (πρόεδρος) του χωριού και λύσουν το θέμα.






-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.