Τελευταία Νέα:

Αλμωπία ψηλά - Νίκος Παρούτογλου



Με μία μεγαλειώδης εκδήλωση που δεν έχει προηγούμενο, ξεκίνησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου και η δημοτική παράταξή του Αλμωπία Ψηλά, τις προεκλογικές συγκεντρώσεις την Κυριακή 18 Ιουνίου στο Δασάκι Αριδαίας.
Την έναρξη της εκδήλωσης προλόγισε η Δέσποινα Μαυρίδου καλωσορίζοντας τον κόσμο και στη συνέχεια κάλεσε στο βήμα τον υποψήφιο Δήμαρχο Αλμωπίας.

Η πρωτοφανής συμμετοχή του κόσμου και ο δυνατός παλμός της συγκέντρωσης, αποτελούν σταθμό για το μέλλον της Αλμωπίας, όπως σημείωσε ο Νίκος Παρούτογλου στην έναρξη της ομιλίας του. Η επιλογή του χώρου μόνο τυχαία δεν είναι, θέλοντας να συμβολίσει την αναγέννηση που χρειάζεται το Δασάκι με όραμα, στρατηγική όπως ακριβώς και ο Δήμος Αλμωπίας. 

Κατόπιν αναφέρθηκε αναλυτικά στις προτεραιότητες και το σχεδιασμό που έχει εκπονήσει μαζί με τους συνεργάτες του, ώστε να αποτελέσει η Αλμωπία έναν Δήμο ισχυρό, σύγχρονο, πρωταγωνιστή των εξελίξεων, ενώ έκανε ειδική αναφορά στην Ανατολική Αλμωπία. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια  στην τρίτη ηλικία και στον σχεδιασμό του για δράσεις πρόληψης και δημιουργικής απασχόλησης.

Η Αλμωπία παντού και πάντα μπροστά βροντοφώναξε ο Νίκος Παρούτογλου με το κοινό να ενθουσιάζεται από τη μεστή και δυναμική ομιλία του.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε ένα μέρος του δημοτικού ψηφοδελτίου που περιείχε στελέχη που στηρίζουν διαχρονικά την παράταξη, αλλά και αρκετές εκπλήξεις με φρέσκα πρόσωπα, μια ομάδα έτοιμη να σκύψει πάνω από τα προβλήματα, όχι στα γραφεία αλλά στο πεζοδρόμιο, δίπλα στον πολίτη, όπως συμπλήρωσε ο επικεφαλής της Αλμωπίας Ψηλά.

Στο κλείσιμο ευχαρίστησε όλους όσοι παρευρέθηκαν ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει ξεχωριστά την οικογένειά του ,που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του και στηρίζει κάθε του βήμα.

Με τη συγκέντρωση αυτή η Αλμωπία Ψηλά και ο Νίκος Παρούτογλου δίνουν το στίγμα των εκλογών με μία μεγάλη παράσταση νίκης η οποία θα κορυφωθεί όσο πλησιάζουμε στις 8 Οκτωβρίου.






-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.