Τελευταία Νέα:

Φώτο: Με επιτυχία το Πανελλαδικό πρωτάθλημα Αντισφαίρισης στην Αριδαία






Με τους συναρπαστικούς τελικούς που έγιναν το πρωί του Σαββάτου 26 Αυγούστου το Πανελλαδικό junior U16 & 18 Ε1 34ης ΕδΔ 2023 πρωτάθλημα τένις έριξε την αυλαία του στις διεθνών προδιαγραφών εγκαταστάσεων του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας

Στα μονά των αγοριών στην κατηγορία U16 στον τελικό της διοργάνωσης νικητής αναδείχθηκε ο Οδυσσέας Γελαδάρης του ΑΟ Π Φαλήρου, ο οποίος επικράτησε του επί του Γιώργο Μιταλα του Ζευς ΠΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ. Στα μονά των κοριτσιών στην κατηγορία U16 νικήτρια αναδείχθηκε η Αικατερίνη Ουσταμπασίδου του ΟΑ Θεσσαλονίκης η οποία επικράτησε επί της Βασιλικςή Γορανίτη του ΑΟΑ Χαϊδαρίου.

Στην κατηγορία U18 στα μονά των αγοριών πρώτος αναδείχθηκε ο Νικόλαος Μπακιρτζής του ΟΑ Αθηνών που επικράτησε επί του Αριστοτέλη Θεοχάρη του ΟΑ Γλυφάδας, Στα μονά των κοριτσιών ο τελικός έγινε ανάμεσα στην Δέσποινα Κοσκινά του ΟΑ Γλυφάφας και της Θεοδώρας Κούσιου του ΟΑ Κουφαλίων, με την Θεοδώρα Κούσιου να κατακτά την πρώτη θέση.

Στα διπλά των αγοριών στην κατηγορία U16 νικητές αναδείχθηκαν οι Οδυσσέας Γελαδάρης και Μιταλάς Γιώργος οι οποίοι επικράτησαν απέναντι στους Νικόλαο Ζάχο και Παναγιώτη Ζήκα. Αντίστοιχα στα διπλά των κοριτσιών νικήτριες αναδείχθηκαν οι Ζωή Σπυροπούλου και Αλίκη Χανόγλου, οι οποίες νίκησε τις Έλλη Νικολέτα Γεροντίδου και Ελευθερία Τσιγαρίδα 

Τέλος στα διπλά των αγοριών στην κατηγορία U18 νικητές αναδείχθηκαν οι Αριστοτέλης Θεοχάρης και Νικόλας Μπακιρτζής, οι οποίοι νίκησαν τους Αθανάσιο Κακουρίδη και Νικόλαο Κατσάνο. 

Ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας Πέτρος Τσαρκνιάς κατά την απονομή των μεταλλίων ευχαρίστησε τους αθλητές για την προσπάθεια τους τόσο κατά την προηγούμενη εβδομάδα όσο και αυτή, τους γονείς και προπονητές που είναι οι υποστηρικτές τους, τους διαιτητές αλλά και όσους υποστήριξαν την προσπάθεια των αθλητών και του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας. Ο πρόεδρος ανανέωσε το ραντεβού του για του χρόνου και εξέφρασε την επιθυμία του να φιλοξενηθούν στην Αλμωπία ακόμη μεγαλύτερες διοργανώσεις.


































-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.