Τελευταία Νέα:

Ειρήνη (Ρένα) Φράγκου υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Νίκο Παρούτογλου



Αγαπητοί πολίτες της Αλμωπίας,
Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να κάνω γνωστή την υποψηφιότητά μου ως δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νίκου Παρούτογλου "ΑΛΜΩΠΙΑ ΨΗΛΑ" στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.
Ονομάζομαι Ειρήνη (Ρένα) Φράγκου κάτοικος Πολυκάρπης και σύζυγος του Σταύρου Ιμτάκογλου.
Είμαι απόφοιτος Δ.Ι.Ε.Κ. στην ειδικότητα " Ειδικός μηχανογραφημένου λογιστηρίου "και τα τελευταία 13 χρόνια ασχολούμαι κυρίως με τον αγροτικό τομέα βοηθώντας τον σύζυγό μου.
Θεωρώ την Αλμωπία ένα από τα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας αλλά δυστυχώς με πολλά και σοβαρά προβλήματα. Πιστεύω ακράδαντα πως ο Νίκος Παρούτογλου είναι ο άνθρωπος που μπορεί να διορθώσει και να δώσει λύση στα προβλήματα της καθημερινότητας και με τη βοήθεια των ανθρώπων που επέλεξε να αναδείξει την ομορφιά αυτού του επίγειου παράδεισου και συγχρόνως να δημιουργήσει ένα δήμο που θα προσφέρει το καλύτερο δυνατό στους δημότες του.
Γεμάτη οράματα και θέληση για προσφορά σε αυτόν τον τόπο, ζητώ τη στήριξή σας σε αυτό το δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο στόχο που έχουμε βάλει και δεν είναι άλλος από το να ανεβάσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΙΟ ΨΗΛΟ ΣΚΑΛΙ ΤΟΥ ΒΑΘΡΟΥ.
Με εκτίμηση και σεβασμό σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων.
Υποψήφια δημοτική σύμβουλος
ΦΡΑΓΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ













-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.