Τελευταία Νέα:

Μεταγωνιστικό δελτίο τύπου 4ου δρόμου υγείας Αλμωπίας "Αγγελής Γάτσος"


ΜΕΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 4ου ΔΡΟΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ<<ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ>>!!!
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023, ο 4ος Δρόμος Υγείας Αλμωπίας <<ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ>> στην Αριδαία ,που διοργάνωσε ο Σ.Δ.Υ.Αλμωπίας με συνδιοργανωτές τον Δήμος Αλμωπίας και την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.
Από νωρίς το πρωί, δρομείς όλων των ηλικιών, από Συλλόγους ή ατομικά, γεμάτοι χαμόγελα και ζωντάνια, έδωσαν το δυναμικό παρόν τους, συμβάλλοντας στον κύριο στόχο της διοργάνωσης, που είναι ο Αθλητισμός για όλους.
Οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες, ήταν σύμμαχος στην προσπάθεια των αθλητών και διοργανωτών.
Οι θετικές κριτικές και τα ενθαρρυντικά σχόλια, όσων βρέθηκαν σήμερα στην Αλμωπία, μας δίνουν δύναμη για την συνέχεια.  Από τα βάθη της καρδιάς μας, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά για την συμμετοχή και την υποστήριξή σας.
Στα 19χλμ. στην κατηγορία Ανδρών πρώτευσε ο Πασχάλης Τούμπης με χρόνο 1:10΄:46΄΄,δεύτερος ο Δημήτρης Γραμμένος σε 1:10΄:13΄΄ και τρίτος ο Δημήτρης Τζιοβάρας σε 1:12΄:16΄΄.
Αντίστοιχα στις γυναίκες πρώτη πέρασε την γραμμή του τερματισμού η Εύη Τσιγγάνου σε 1:23΄:12΄΄, δεύτερη η Δήμητρα Χατζιμιμίκου σε 1:27΄:10΄΄ και Τρίτη η Άννα Πέγια σε 1:27΄:44΄΄.
Στα 5χλ. Στους άνδρες, πρώτευσε ο Αθανάσιος Σκόρδας σε 18΄:16΄΄, δεύτερος ο Αμβρόσιος Δημητριάδης σε 19΄:14΄΄ και τρίτος ο Απόστολος Σαρίδης σε 19΄:23΄ .
Στις γυναίκες πρώτη η Μαρία Γαβρά σε 23΄:07΄΄, δεύτερη Άννα Πέγια σε 23΄:40΄΄  και Τρίτη Ανδριάνα Δρουδάκη σε 23΄:42΄΄.
Μεγάλη χαρά για ακόμη μια χρονιά μας έδωσε η συμμετοχή 240 μαθητών δημοτικών σχολείων, δίνοντας με τον δικό τους τρόπο ένα διαφορετικό χρώμα στην διοργάνωση.
Ιδιαίτερα θα θέλαμε να σταθούμε και να ευχαριστήσουμε όλους τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ μας, οι οποίοι με το χαμόγελό τους, την υπομονή τους και την καλή τους διάθεση, συνέβαλλαν τα μέγιστα στην επιτυχία της διοργάνωσης.
Θα ακολουθήσουν αναλυτικά δελτία τύπου, τελικά αποτελέσματα καθώς και φωτογραφικό υλικό από την διοργάνωση!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.