Τελευταία Νέα:

Επίσκεψη του Δημάρχου Μπάτση Χρήστου και των Αντιδημάρχων στα σχολεία του Δήμου μας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας, Μπάτσης Χρήστος, εν συνοδεία της Αντιδημάρχου και Προέδρου Σχολικής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Νάνου Πολυξένη, επισκέφθηκε σήμερα κατά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και την τέλεση του Αγιασμού, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας, στο οποίο παρέστη ο κύριος Αγγελίδης Νικόλαος, Σύμβουλος Εκπαίδευσης Δασκάλων.

Εν συνεχεία, ο Δήμαρχος και η κ. Νάνου Πολυξένη επισκέφθηκαν τους μαθητές και τους καθηγητές στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας, το ΕΕΕΕΚ και το 2ο Νηπιαγωγείο Αριδαίας, στα οποία παρέστη η κυρία Βαμβάκη Άννα, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου 3ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κ. Μακεδονίας.

 Ύστερα της τελέσεως των Αγιασμών, ο Δήμαρχος Αλμωπίας ευχήθηκε στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς να έχουν μια δημιουργική και εποικοδομητική σχολική χρονιά γεμάτη γνώσεις και εμπειρίες. Έπειτα, οι μαθητές και οι μαθήτριες εισήλθαν στις τάξεις τους ώστε να παραλάβουν τα βιβλία που θα τους συνοδεύουν καθ’ όλη τη νέα σχολική χρονιά.

Παράλληλα, Αντιδήμαρχοι εκπροσώπησαν σήμερα το πρωί τον Δήμαρχο Αλμωπίας, στις σχολικές δομές του Δήμου μας όπου και ευχήθηκαν με την σειρά τους στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, καλή σταδιοδρομία στη νέα σχολική χρονιά.
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.