Τελευταία Νέα:

Κανονικά στο πρωτάθλημα ο Αλμωπός Αριδαίας - Σύντομα αναλυτικά όλες οι εξελίξειςΣτην επιτροπή Εφέσεων προσέφυγε η ΠΑΕ ΑΛΜΩΠΟΣ για να ανατρέψει την απόφαση της αθλητικής δικαστού για αποκλεισμό του από το πρωτάθλημα της Superleague 2. 

Αυτή εκδικάστηκε στην ΕΠΟ και η απόφαση έγινε γνωστή σήμερα, τις πρωινές ώρες,  με την ομάδα του Αλμωπού, η οποία εκπροσωπήθηκε από τον νομικό Χάρη Γρηγορίου, να κερδίζει την έφεση και να συμμετέχει κανονικά στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague 2.
Πιο συγκεκριμένα, η απόφαση: 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ

Αριθμός απόφασης 62/2023
Δικάζει με την εκκαλούσα παρούσα.

Δέχεται τυπικά και κατ’ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ κατά της υπ’αρ. 201/2023 απόφασης του ΠΜΠΟ SL2.
Εξαφανίζει την υπ’αρ. 201/2023 απόφαση της ΠΜΠΟ SL2.

Απαλλάσσει την εκκαλούσα από την ποινή αποκλεισμού από το πρωτάθλημα της SL2.
Κρίθηκε, αποφασίστηκε στις 21-09-2023 και δημοσιεύθηκε στην Αθήνα στις 22-09-2023.

Η ΠΑΕ θα ζητήσει αναβολή για τουλάχιστον δύο αγωνιστικές με σκοπό να μπορέσει να στελεχώσει το ρόστερ της και να είναι πανέτοιμη στις υποχρεώσεις της απέναντι στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας. 


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.