Τελευταία Νέα:

Φώτο: Στις Σέρρες η ομάδα της Αριδαίας Tsevairidis Performance


Στις Σέρρες 17 και 18 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν οι πανελλήνιοι αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού dragster.

 Πλήθος κόσμου για ακόμα μια φορά συγκεντρώθηκε στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών, για να απολαύσουν το θέαμα και την ανάδειξη του καλύτερου αθλητή-οδηγού βελτιωμένων αγωνιστικών δικύκλων. 

Στην κατηγορία Pro Z συμμετείχε η ομάδα της Αριδαίας Tsevairidis Performance, όπου για ακόμα μια φορά κατάφερε να φέρει την νίκη υπό την καθοδήγηση και τις συμβουλές του μηχανικού Τσεβαιρίδη Ηλία. Οι χρόνοι στο 1,443 στα πρώτα 18 μέτρα και στα 10,390 στα 402 μέτρα και έξοδο 193 χλμ με οδηγό τον Τσεβαιρίδη Γιάννη ο οποίος, μπήκε πολύ δυνατά σε όλη την διάρκεια των αγώνων για να κατακτήσει την πρώτη θέση. Αυτήν την στιγμή η ομάδα της Αριδαίας βαθμολογικά βρίσκεται στην 1η θέση των ομάδων και συνεχίζει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος όπου, στη συνέχεια των επόμενων ημερών θα πραγματοποιηθούν άλλοι δύο αγώνες στο Αγρίνιο και Σέρρες αντίστοιχα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς για την πολύτιμη στήριξη και βοήθεια 3p Racing, Glapatzis Premium Car Reseller, Seven Sec Garage, Sunset Pool Coctail Bar, To ταβερνάκι της Μπουμπούς, Το καραφάκι, Central Coffee And More, NOIR, Rizos Racing Parts, Παραδοσιακό καφενείο Μονογενίδης Κωνσταντίνος ΝΤΙΟ, Γραφείο Τελετών Καραμαριάς, Γραφεία Τελετών Κολοκυθάς, Casablanca Exclusive Bar, Φρούτα Ξηροί Καρποί Ευσταθίου Σάββας, Αγροτικές Εκμεταλεύσεις Πετρόπουλους











-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.