Τελευταία Νέα:

Video: Δείτε πως καθαρίσουν την Εθνική για να ανοίξει


Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας ανέφερε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ πως σύμφωνα με τις εκτιμήσεις η κυκλοφορία από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη στην Εθνική Οδό θα αποκατασταθεί το Σάββατο το πρωί.
Από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα αναμένεται να δοθεί μια λωρίδα μια μέρα αργότερα, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τον υπουργό το πρόβλημα έχει περιοριστεί σε 450 μέτρα του δρόμου, όπου το ύψος του νερού είναι στα 35 εκατοστά, ενώ στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πως καθαρίζεται ο δρόμος από τις λάσπες και τις επικαθήσεις.

Ταυτόχρονα ανέφερε πως το πρόβλημα είναι πολύ πιο μεγάλο στο δίκτυο του σιδηροδρόμου καθώς πέρα από τις υποδομές (ράγες, σταθμούς) μεγάλες ζημιές έχουν υποστεί και τα συστήματα ηλεκτροκίνησης και σηματοδότης.

Ακόμα και αυτά που τοποθετήθηκαν μετά τα Τέμπη και θα παραδίδονταν προς τα τέλη του μήνα. Το κόστος εκτιμάται στα 100 εκατομμύρια.-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.