Τελευταία Νέα:

Πρώτη σημαντική ήττα για τη Νέα Δημοκρατία: Έχασε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και 5 στις 6 Περιφέρειες!


 Ανατροπές και εκπλήξεις στις κάλπες, καθώς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έγιναν ανατροπές με τους Χάρη Δούκα και Στέλιο Αγγελούδη αντίστοιχα να κερδίζουν Μπακογιάννη και Ζέρβα και να χτυπάνε «καμπανάκι» στην Πειραιώς.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, παρακολούθησε την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων από το γραφείο του, στην Πειραιώς και από εκεί είδε να χάνει τόσο τον Δήμο της Αθήνας, όσο και τον Δήμο της Θεσσαλονίκης. Ταυτόχρονα, παρακολούθησε τη Νέα Δημοκρατία να χάνει τη μάχη στις 5 από τις 6 εναπομείναντες Περιφέρειες, καθώς η μοναδική που βάφτηκε «μπλε» είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Πιο αναλυτικά, ο Χάρης Δούκας κερδίζει τον δήμο Αθηναίων, ο Στέλιος Αγγελούδης κερδίζει τον δήμο Θεσσαλονίκης ενώ στις 6 περιφέρειες η ΝΔ χάνει κατά κράτος καθώς μόνο στην Πελοπόννησο ο κ. Δημήτρης Πτωχός που έχει το χρίσμα της ΝΔ κερδίζει την περιφέρεια. Σε όλες τις άλλες κερδίζουν οι «γαλάζιοι αντάρτες», (Τοψίδης στην Μακεδονία – Θράκη, Αμανατίδης στην Δυτική Μακεδονία, Τρεπεκλής στα Ιόνια Νησιά, Μουτζούρης στο Βόρειο Αιγαίο). Στην Θεσσαλία ο κ. Κουρέτας θα διαδεχθεί το νυν περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό.





-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.