Τελευταία Νέα:

Ρεκόρ Γκίνες από 62χρονο Κύπριο: Χόρεψε με 319 ποτήρια στο κεφάλιΚάτοχος ενός μοναδικού Ρεκόρ Γκίνες είναι εδώ και λίγα 24ωρα ο 62χρονος Αριστοτέλης Βαλαωρίτης από την Κύπρο, ο οποίος κατάφερε να χορέψει ισσοροπώντας στο κεφάλι του 319 γυάλινα ποτήρια.
Δείτε το βίντεο
Ο 62χρονος Κύπριος ο οποίος τα πρωινά δουλεύει ως ασφαλιστικός σύμβουλος, χορεύει με τα ποτήρια στο κεφάλι από το 1995.

Το προηγούμενο Ρεκόρ Γκίνες ανήκε στον επίσης Κύπριο Ντίνο Καντή ο οποίο είχε χορέψει με 270 γυάλινα ποτήρια στο κεφάλι του.

Για να πετύχει το Ρεκόρ Γκίνες ο Βαλαωρίτης χρησιμοποίησε εννέα δίσκους με ποτήρια συνολικού βάρους 30 κιλών.

Ο 62χρονος Κύπριος, μάλιστα, δεν κράτησε μόνο 10 δευτερόλεπτα τους δίσκους στο κεφάλι του όπως προβλέπεται για να αναγνωριστεί το Ρεκόρ Γκίνες αλλά συνέχισε να χορεύει για αρκετά ακόμα δευτέρολεπτα.

Όπως αποκάλυψε η προπόνησή του περιλαμβάνει να κρεμάει ένα βαρέλι με άμμο βάρους 50 κιλών από δέντρο και να το ισορροπεί στο κεφάλι του για 5 λέπτα σε καθημερινή βάση.

Ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι δεν έχουν λήψει και τα ατυχήματα από τις προσπάθειές του λέγοντας ότι «το 10% είναι δικό μου λάθος, το 10% λάθος του βοηθού μου και το 80% από θεατές που τους καλούμε να βάλουν άλλο ένα ποτήρι στους δίσκους».-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.