Τελευταία Νέα:

Τζάρης Μανώλης: "Μαζί να γίνουμε καλύτεροι…"


Εχθές, με το τέλος της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη της νέας δημοτικής αρχής του τόπου μας, έκλεισε ένας πολύ σημαντικός κύκλος.

Οι πολίτες του Δήμου μας, αποφάσισαν να αλλάξουν σελίδα και να εμπιστευτούν για την διοίκησή του, τον συνδυασμό Νίκος Παρούτογλου - Αλμωπία Ψηλά, με επικεφαλής το νέο Δήμαρχο Αλμωπίας Paroutoglou Nikos.

Σε αυτή την εκλογική διαδικασία είχα την χαρά και την τιμή να συμμετάσχω και γω για πρώτη φορά σε αυτοδιοικητικές εκλογές ενεργά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, συμβάλλοντας από την πλευρά μου για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με σκοπό το καλό αυτού του τόπου.

Νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω προσωπικά τον Paroutoglou Nikos για την δυνατότητα που μου έδωσε να γίνω μέλος της ομάδας του, αλλά και τους ανθρώπους που με παρακίνησαν, με εμπιστεύτηκαν και με στήριξαν στην προσπάθεια αυτή. 

Μέσα σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, τόσο κοινωνικοοικονομικό, αλλά και περιβαλλοντικό, γεμάτο προκλήσεις και απαιτήσεις, που δεν αφήνει ανεπηρέαστη την τοπική αυτοδιοίκηση, ανοίγει ένας νέος κύκλος, ο κύκλος της διοίκησης.

Ο κύκλος αυτός απαιτεί ευθύνη, αποφασιστικότητα, συνέπεια, αποτελεσματικότητα, αλλά και όραμα. Όραμα ρεαλιστικό για να πάει αυτός ο τόπος μπροστά, να πάει η Αλμωπίας μας Ψηλά. 

Είμαι πεπεισμένος πως η ομάδα αυτή θα τα καταφέρει και θα τα καταφέρει γιατί ο επικεφαλής της έχει καταφέρει να εμφυσήσει το όραμά του σε όλα τα μέλη της και αυτά με την σειρά τους, να το μεταφέρουν σαν φρυκτωρίες στους πολίτες αυτού του τόπου.  

Στο πλαίσιο αυτό, παραμένω πιστός στις αρχές και στις αξίες που με χαρακτηρίζουν διαχρονικά, πιστεύοντας πως για να αλλάξεις τον κόσμο πρέπει και οφείλεις να αλλάξεις τον μικρόκοσμό σου.

Να αγαπήσουμε τον τόπο μας και να του δώσουμε την αξία που του αρμόζει…

Μαζί να γίνουμε καλύτεροι…

Με εκτίμηση,
Τζάρης Μανώλης













-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.