Τελευταία Νέα:

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Βασίλης Καρράς – Η έκκληση της συζύγου του


Εξιτήριο πήρε από ιδιωτικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ο Βασίλης Καρράς. Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίο βιώνει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, πέρασε χθες (12/10) το πρώτο του βράδυ στο σπίτι του μετά την νοσηλεία του.
Μάλιστα ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος από την εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 μετέφερε μία έκκληση της συζύγου του γνωστού τραγουδιστή προς τους δημοσιογράφους.

«Το χθεσινό βράδυ ήταν το πρώτο, μετά από κάποιες ημέρες σύντομης νοσηλείας σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, που ο Βασίλης Καρράς το πέρασε στο σπίτι του. Όπως είχαμε πει, είχε πάει γιατί συνεχίζει να παρακολουθείται από γιατρούς, συνεχίζει τον αγώνα του και δυστυχώς είναι μία πραγματικότητα την οποία γνωρίζει ο ίδιος ότι θα συνεχίσει να τη βιώνει».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι: «Συνεχίζει τον αγώνα του δυναμικά, ανεβασμένη η ψυχολογία του όπως μου μεταφέρουν. Πρέπει να σας πως ότι μίλησα με άτομα από το πολύ στενό οικογενειακό του περιβάλλον. Μου μίλησαν για το γεγονός ότι πράγματι επέστρεψε στο σπίτι. Βέβαια δεν είναι καλή η στιγμή όταν κλήθηκε να δει όλα αυτά τα δημοσιεύματα, γιατί ο άνθρωπος παρακολουθεί κανονικά το τι λέγεται, τα οποία τον ήθελαν να παλεύει για την ίδια του την ζωή».

Τέλος ο Θάνος Βάγιος μετέφερε και την έκκληση της συζύγου του: «Πρέπει να πούμε ότι και η σύζυγός του, η οποία όλες αυτές τις ημέρες ήταν στο πλευρό του στο νοσοκομείο, ζήτησε να μεταφέρουμε, οι δημοσιογράφοι να σταματήσουν τουλάχιστον αυτό το διάστημα να παίρνουν συνεχώς τηλέφωνο την ίδια και την οικογένεια για να μαθαίνουν πληροφορίες. Ζήτησαν να τους αφήσουμε να βιώσουν τον αγώνα τους μόνοι, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα».




-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.